«Πάτησε» (2-3) τον Ολυμπιακό η Κ 19 του ΠΑΣ

22.01.2022 Αναγνώστηκε 1574 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Καταπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε η Κ 19 του ΠΑΣ Γιάννινα επικρατώντας 2-3 του Ολυμπιακού.

«Πάτησε»  (2-3) τον Ολυμπιακό η Κ 19 του ΠΑΣ

Τα Γιαννιωτόπουλα έπαιξε με ψυχή και πάθος δείχνοντας για ένα ακόμη παιχνίδι ότι η πορεία τους στο φετινό πρωτάθλημα μόνο τυχαία δεν είναι και πρέπει η ΠΑΕ να ρίξει και το βάρος της στις υποδομές ώστε να έρθουν και μεγαλύτερες επιτυχίες.

Οι νεαροί παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα έκαναν ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο, είχαν ένα δοκάρι και πέτυχαν δύο γκολ, δείχνοντας παράλληλα ότι δεν επηρεάστηκαν από τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Μόλις στο 5’ ο ΠΑΣ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή Φερεντίνου με τον ίδιο να το εκτελεί και να κάνει το 0-1.

Δοκάρι για τον ΠΑΣ στο 20’ με τον Φερεντίνο Ο ΠΑΣ διπλασίασε τα τέρματα του στο 37’ με τον Πάνου.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να μειώσει στο 41’ σε 1-2 όταν σε σουτ του Κασέμι η μπάλα βρήκε στο Γωγουβίτη άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Βρακά.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ανέβασε την απόδοση του και κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 59’ με τον Καράκουτη.

Ο ΠΑΣ δεν πτοήθηκε και στο 67’ πήρε και πάλι το προβάδισμα στο σκορ όταν μετά από συνδυασμό των παικτών του ΠΑΣ η μπάλα έφτασε στον Ζώνιο που με σουτ την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 2-3.

Στο γήπεδο ήταν και ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιώργος Χριστοβασίλης ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα κατέβηκε στα αποδυτήρια και έδωσε συγχαρητήρια στο τεχνικό επιτελείο και στους παίκτες για τη νίκη.

Ολυμπιακός: Σίνα, Σπυριδάκης, Σαββάκης, Κωστούλας, Ρέτσος, Κασέμι (88’ Ποιμενίδης), Γατόπουλος (51’ Παπακανέλλος), Πατήρας, Μοίρας (66’ Αρσενίδης), Κουτσογούλας (88’ Χρήστου), Καράκουτης.

ΠΑΣ Γιάννινα: Βρακάς, Πήλιος, Ναούμης, Γωγουβίτης, Ντόντης, Τσίρης, Φερεντίνος, Κουτσάκης (90’ Λάμα), Πάνος (78’ Γκίκας), Κύρκος, Ζώνιος (82’ Γερονικολός)

Σχολιασμος