Με διπλή προπόνηση ξεκινάει η προετοιμασία για ΑΕΚ

22.11.2021 Αναγνώστηκε 650 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Ξεκούραση είχε σήμερα για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ηρακλή Μεταξά να τους δίνει ρεπό μετά τη μεγάλη νίκη το Σάββατο με 0-5 επί του Άρη.

Με διπλή προπόνηση ξεκινάει η προετοιμασία για ΑΕΚ
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Η νίκη αυτή έκανε μεγάλη αίσθηση στο πανελλήνιο με τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων αλλά και τις αθλητικές εκπομπές να κάνουν ιδιαίτερη μνεία για τον ΠΑΣ και τους ποδοσφαιριστές του.

Το παιχνίδι με τον Άρη ανήκει στο παρελθόν και από αύριο μπαίνει στο κάδρο ο αγώνας του ερχόμενου Σαββάτου (27/11-19:30) με την ΑΕΚ του Αργύρη Γιαννίκη. Ένα σημαντικό ματς για τη γιαννιώτικη ομάδα η οποία είναι στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 16 βαθμούς μόλις τέσσερις βαθμούς πίσω από την ΑΕΚ που είναι στους 20.

Η εικόνα του ΠΑΣ και τα αποτελέσματα έχουν δείξει μέχρι σήμερα ότι μπορεί να κοιτάξει όλους τους αντιπάλους στα μάτια και να τους κερδίσει. Ο 54χρονος ομογενής προπονητής έχει βρει το σχήμα και τη χημεία με τον ΠΑΣ να δείχνει μια αξιοθαύμαστη σταθερότητα, ενώ στα δύο τελευταία παιχνίδια με Παναιτωλικό και Άρη δείχνει ότι έχει βρει και τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα αξιοποιώντας στο έπακρο τις ευκαιρίες που δημιούργησε κάτι που τόνιζε συνέχεια ο Μεταξάς.

Ενδιαφέρον θα έχει η «μάχη» των ομογενών προπονητών στους πάγκους των δύο ομάδων με τον Μεταξά να έχει τη φιλοσοφία του προσέχουμε την άμυνα πρώτα και μετά επιθετικά δημιουργούμε ευκαιρίες και αξιοποιούμε το μέγιστο δυνατό από αυτές, ενώ ο Γιαννίκης έχει τα φιλοσοφία η ομάδα του να παίζει ποδόσφαιρο κατοχής (αυτό έκανε στις δύο θητείες του στον ΠΑΣ).

Η προετοιμασία για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ ξεκινάει την Τρίτη στο ΠΕΑΚΙ με διπλή προπόνηση με τον Ηρακλή Μεταξά να θέλει προσγειωμένους τους ποδοσφαιριστές του, να δουλέψουν σωστά το πλάνο που θα ακολουθήσουν για αυτό το παιχνίδι και να το εφαρμόσουν απαρέγκλιτα το ερχόμενο Σάββατο.

Η νίκη επί του Άρη έχει «ζεστάνει» και τον κόσμο της ομάδας και αναμένεται το Σάββατο να δώσει βροντερό παρών στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και να βοηθήσει τους παίκτες να πάρουν μια ακόμη μεγάλη νίκη.

Σχολιασμος