Φιλανθρωπικός αγώνας βετεράνων ΠΑΣ Γιάννινα- ΑΕΚ στις 11 Οκτωβρίου

22.09.2021 Αναγνώστηκε 443 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Την Δευτέρα 11 Οκτωβρίου στις 16.30 θα γίνει ο αγώνας στο ΠΕΑΚΙ μεταξύ των Βετεράνων του ΠΑΣ Γιάννινα και της ΑΕΚ με σκοπό την ενίσχυση του ορφανοτροφείου της Ιεράς Μονής Ντουραχάνης.

Φιλανθρωπικός αγώνας βετεράνων ΠΑΣ Γιάννινα- ΑΕΚ στις 11 Οκτωβρίου

Στο κάλεσμα των βετεράνων για το παιχνίδι ανταποκρίθηκε και ο Ζντένκο Μουφ που θα αγωνιστεί, ενώ τα εισιτήρια θα κυκλοφορήσουν τις επόμενες μέρες.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, το παιχνίδι θα γίνει στο ΠΕΑΚΙ και όχι στο "Ζωσιμάδες", μιας και οι υπεύθυνοι προέβαλαν φτηνές δικαιολογίες να μην γίνει ο αγώνας στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δ.Σ. των βετεράνων:

Οι Βετεράνοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ υποδέχονται αυτούς της ΑΕΚ σε ένα παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα για την ενίσχυση του ορφανοτροφείου και της Μονής Ντουραχανης .
Τα εισιτήρια του αγώνα θα κυκλοφορήσουν τις επόμενες ημέρες και νομίζουμε πως είναι υποχρέωση όλων μας να βοηθήσουμε το εξαιρετικό έργο που κάνουν ο Παπαθανασης και η ομάδα του .
Στο κάλεσμά μας ανταποκρίθηκε και ο αγαπητός μας ΖΤΕΝΚΟ ΜΟΥΦ όπου θα δώσει το παρών για να αγωνιστεί , δίνοντας χαρά στους φιλάθλους μας που θα έχουν την τιμή να τον δουν να αγωνίζεται με τα χρώματα της αγαπημένης μας ομάδας .
Απο την ΑΕΚ μας ενημέρωσαν ότι το παιχνίδι αυτό τους έχει προκαλέσει ενθουσιασμό και ενδιαφερον και ότι θα έρθουν με μεγαλη αποστολή που θα απαρτίζεται από μεγάλα ονόματα.
Εμείς σαν βετεράνοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ συνεχίζουμε την φιλανθρωπική μας δράση δίνοντας αγώνες σε όλη την Ελλάδα βοηθώντας συνανθρώπους μας και ιδρύματα
Δυστυχώς για όλους μας αυτό το παιχνίδι θα γίνει στο ΠΕΑΚΙ ΙΩΑΝΝΊΝΩΝ και όχι στο εθνικό στάδιο μιας και κάποιοι υπεύθυνοι ,φρόντισαν ένα τέτοιο σπουδαίο γεγονός να μην λάβει χωρα στο στάδιο ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ προβάλλοντας φτηνές δικαιολογίες .
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας που είναι δίπλα μας συνέχεια και μας στηρίζουν σε όλες τις προσπάθειές μας .
Σας περιμένουμε .
Ευχαριστούμε πολύ
Εκ του Δ/Σ .

Σχολιασμος