Μπήκαν στις προπονήσεις Μπρένερ και Καραγιάννης (video+photos)

15.09.2021 Αναγνώστηκε 592 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Στο παρελθόν ανήκει για τον ΠΑΣ Γιάννινα η σπουδαία νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος μέσα στην Τούμπα με 0-1 επί του ΠΑΟΚ και πλέον ο Ηρακλής Μεταξάς και οι παίκτες του βάζουν από σήμερα στο κάδρο την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό το ερχόμενο Σάββατο (18/9-20:30) στο «Ζωσιμάδες.

Μπήκαν στις προπονήσεις Μπρένερ και Καραγιάννης (video+photos)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Ο ΠΑΣ έδειξε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ότι μπορεί και φέτος να είναι ανταγωνιστικός και να βάλει δύσκολα ακόμα και σε δυνατές έδρες όπως στην Τούμπα. Οι Γιαννιώτες έδειξαν υπομονή στο παιχνίδι τους και «χτύπησαν» όταν έπρεπε στο τέλος το μεγάλο του επιθετικό όπλο που δεν είναι άλλος από τον Πέδρο Κόντε. Ένα σπουδαίο διπλό τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά για την ομάδα της Ηπείρου ενόψει της συνέχειας.

Στα αγωνιστικά τη Δευτέρα όσοι έπαιξαν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ έκαναν αποθεραπεία ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν αγωνιστικά παιχνίδια, χθες η ομάδα είχε ρεπό, ενώ σήμερα το πρωί ξεκίνησε η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Πριν ξεκινήσει η προπόνηση ο Ηρακλής Μεταξάς είχε μια σύντομη ομιλία στα αποδυτήρια προς τους παίκτες ενώ στη συνέχεια βγήκαν στο γήπεδο όπου μετά το αρχικό ζέσταμα ακολούθησε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και στη συνέχεια το πρόγραμμα περιελάμβανε επιθετική και αμυντική προπόνηση οργάνωσης σε υποομάδες.

Ο . Μεταξάς δίνει βάρος στα τελειώματα των ποδοσφαιριστών και στην ακρίβεια το πως θα εκτελέσουν την κάθε άσκηση και για αυτό σήμερα έκανε παρατηρήσεις σε αυστηρό ύφος στον Περέα όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο.

Στα ευχάριστα για τον 54χρονο ομογενή προπονητή είναι η επιστροφή στις προπονήσεις των Μπρένερ και Καραγιάννη που έβγαλαν όλο το πρόγραμμα ενώ απόντες είναι οι Αλέξης και Παναγιώτης Τριάδης.

Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για αύριο το απόγευμα.

 

Φωτορεπορταζ

Σχολιασμος