Κόντε: «Αφιερωμένο στον κόσμο και στον Σάλιακα»

12.09.2021 Αναγνώστηκε 1255 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Με γκολ επέστρεψε στο ελληνικό ποδόσφαιρο μετά από τρία χρόνια ο Πέδρο Κόντε και χάρισε στον ΠΑΣ τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο Ισπανός γκολτζής αφιέρωσε το γκολ στον κόσμο της ομάδας και στον Σάλιακα που έχει γενέθλια σήμερα.

Κόντε: «Αφιερωμένο στον κόσμο και στον Σάλιακα»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέδρο Κόντε:

«Δεν έχει σημασία το δικό μου γκολ.. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι κερδίσαμε. Κάναμε παιχνίδι υπομονής, δικαιωθήκαμε για αυτό, παίξαμε όπως έπρεπε φτάνοντας σε μια σπουδαία νίκη και ασφαλώς είμαι χαρούμενος για τη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ».

Για τη ψυχολογία που δίνει η σημερινή νίκη και το γκολ: «Είναι σημαντικό που ξεκινάμε με μια τέτοια νίκη, ωστόσο το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο και θα πρέπει να συνεχίσουμε με αυτό το ρυθμό και αυτό το τέμπο».

Για τον τρόπο που πανηγύρισε το γκολ με τους συμπαίκτες του: «Έχει γενέθλια ο Σάλιακας και του αφιερώσαμε το γκολ. Γι’ αυτό και οι πανηγυρισμοί».

Για το τι είπε με τον Πασχαλάκη: «Δεν μιλήσαμε καθόλου για τον αγώνα αλλά για την ζωή του τρία χρόνια μετά. Έχουμε καλή σχέση με τον Πασχαλάκη και ήθελα να μάθω κάποια πράγματα για την ζωή του».

Για την επιστροφή του: «Είμαι πάρα πολύ καλά με υποδέχτηκαν καλά στα Γιάννινα, ξέρω που ήρθα και νιώθω πολύ καλά. Θέλω να πάμε καλά, θέλω να δώσουμε χαρά στην πόλη και τους φιλάθλους».

Για το πόσα γκολ θα πετύχει: «Δεν με ενδιαφέρει αυτό. Σημασία έχει να πηγαίνουμε καλά ως ομάδα αν συνεχίσουμε να το κάνουμε αυτό θα έρθει και το γκολ».

Σχολιασμος