Στα φιλικά θα βγουν τα συμπεράσματα (video+photos)

30.07.2021 Αναγνώστηκε 812 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες και με τη ζέστη να είναι αφόρητη ο ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζει την καλοκαιρινή του προετοιμασία λίγο πριν μπει στην εβδομάδα των πρώτων φιλικών αγώνων.

Στα φιλικά θα βγουν τα συμπεράσματα  (video+photos)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Με διπλές προπονήσεις λοιπόν ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα Ηρακλής Μεταξάς προσπαθεί να βγάλει συμπεράσματα για το έμψυχο υλικό της ομάδας μιας και τα φιλικά παιχνίδια άργησαν πολύ μετά την ακύρωση της προετοιμασίας στην Πολωνία.

Η ζέστη που επικρατεί τις τελευταίες μέρες στα Γιάννινα έχει υποχρεώσει τον κ. Μεταξά να μειώσει την ένταση των προπονήσεων προκειμένου να μπορέσουν οι ποδοσφαιριστές να ανταποκριθούν στο πρόγραμμα.

Στην πρωινή προπόνηση το πρόγραμμα είχε στατικές επιθετικές και αμυντικές φάσεις όπου εκεί οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν τα στημένα τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα. Το απογευματινό πρόγραμμα είχε προπόνηση στην αρνητική μετάβαση, δηλαδή στην αντεπίθεση ενώ στη συνέχεια είχε 20’ δίτερμα. Εκεί ο Ηρακλής Μεταξάς ζητούσε πίεση από τους ποδοσφαιριστές του και συνάμα καλή κυκλοφορία της μπάλας.

Στην ομάδα των πορτοκαλί ήταν οι Σούλης, Σάλιακας, Πήλιος , Καραγιάννης, Εραμούσπε, Κύρκος, Σιόντης, Ντομίνγκεθ, Γροσδάνης (Δούμτσης), Μπρένερ, Μιλιντσεάνου. Για τους μπλε αγωνίστηκαν οι Αθανασίου, Οικονομόπουλος, Πίρσμαν, Παντελάκης, Κάργας, Ρίζος, Σνάιντερ, Γκαρντάφσι, Λώλης (Μίνα), Περέα, Καραχάλιος.

Νικήτρια ήταν η ομάδα των μπλε με 1-0 με γκολ που πέτυχε ο Περέα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Από την προπόνηση απουσίαζαν εκ νέου οι Αλέξης και Παναγιώτης Τριάδης που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα με το προπονητικό επιτελείο να είναι προβληματισμένο για την κατάσταση τους και ο Λιάσος ο οποίος προληπτικά και χωρίς να έχει κάποιο πρόβλημα έκανε ατομικό.

Μια πρωινή προπόνηση έχει για αύριο Σάββατο ενώ την Κυριακή θα γίνει εσωτερικό δίτερμα μιας και δεν βρέθηκε ομάδα για να γίνει κάποιο φιλικό παιχνίδι, ωστόσο από την επόμενη εβδομάδα ξεκινάνε τα πρώτα φιλικά για τον ΠΑΣ αρχής γενομένης από την Τετάρτη 4 Αυγούστου με τη Λαμία όπου ο κ. Μεταξάς θα αρχίσει να τσεκάρει σε κανονικό παιχνίδι την ομάδα και θα βγάλει τα συμπεράσματα που θέλει για την εικόνα της.

Φωτορεπορταζ

Σχολιασμος