Επιστροφή στις προπονήσεις-Απορρίφθηκε ο Οσάβε (video+photos)

29.07.2021 Αναγνώστηκε 865 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Στις προπονήσεις επέστρεψαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα μετά το τριήμερο τελικά ρεπό και ξεκίνησε το τρίτο και τελευταίο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας των Γιαννιωτών.

Επιστροφή στις προπονήσεις-Απορρίφθηκε ο Οσάβε (video+photos)

Με διπλή προπόνηση άρχισε το τρίτο και τελευταίο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας του ΠΑΣ Γιάννινα για τη σεζόν 2021-2022. Μετά την επιστροφή της ομάδας από τα Τρία Πέντε Πηγάδια της Νάουσας οι παίκτες των Γιαννιωτών ξεκουράστηκαν για ένα τριήμερο, πολλοί πήγαν στα σπίτια τους και επανήλθαν.

Στην πρωινή προπόνηση οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Το ένα δούλεψε πάνω σε ασκήσεις ενδυνάμωσης με τον προπονητή φυσικής κατάστασης, Γιάννη Ντουρουντό και το άλλο δούλεψε στην κυκλοφορία της μπάλας και το build up. Στην απογευματινή προπόνηση, μετά την αρχική προθέρμανση, έγιναν αγωνιστικά παιχνίδια σε κομμάτια με κατοχή σε περιορισμένο χώρο. Στη συνέχεια έγινε τακτικό παιχνίδι και στο τέλος ασκήσεις ειδικής αντοχής.

Απορρίφθηκε ο Νιγηριανός Οσάβε

Παρότι συμμετείχε για σχεδόν 15 ημέρες στις προπονήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Νιγηριανός Οσάγιαμαν Οσάβε τελικά απορρίφθηκε από τον Ηρακλή Μεταξά και το τεχνικό επιτελείο. Ο λόγος είχε να κάνει με τους συχνούς τραυματισμούς του Αγγλονιγηριανού επιθετικού. Παρότι οι εξετάσεις που υποβλήθηκε και ιδίως στον αστράγαλο βγήκαν καθαρές, το τεχνικό επιτελείο των Γιαννιωτών δεν φάνηκε πρόθυμο να πάρει το ρίσκο της μεταγραφής ενός επίφοβου στους τραυματισμούς ποδοσφαιριστή. Έτσι ο Οσάβε ενημερώθηκε ότι δεν θα αποκτηθεί και αποχώρησε.

Αντίθετα, σήμερα πέρασε ιατρικές εξετάσεις και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί η απόκτηση του Μίκαελ Γκαρντάφσκι. Ο 31χρονος Γερμανοπολωνός μέσος θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής και αρκετή δουλειά με τον γυμναστή Ντουρουντό καθώς το τελευταίο του παιχνίδι ήταν τον Δεκέμβριο του 2020, δηλαδή έχει πάνω από 7 μήνες αγωνιστικής απραξίας. Χτες ο Γκαρντάφσκι ξεκίνησε το πρόγραμμα προπόνησης μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και μετά από λίγο αποχώρησε.

Να σημειωθεί ότι μέρος της προπόνησης ακολούθησε και ο Γιαν Μαρκ Σνάιντερ. Ο Γερμανός είχε μεταβεί στη χώρα του τις προηγούμενες ημέρες και εμβολιάστηκε κατά του κορωνοϊού. Τέλος, προληπτικά χτες ατομικό πρόγραμμα με τρέξιμο ακολούθησαν τα αδέρφια Τριάδη, ο Παναγιώτης κι ο Αλέξης, χωρίς να υπάρχει κάποιο θέμα ενοχλήσεων ή τραυματισμού.

Αύριο Παρασκευή θα γίνει και πάλι διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα, ενώ αύριο Σάββατο θα είναι μόνο πρωινή. Παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων της ομάδας φαίνεται ότι ο ΠΑΣ δεν θα καταφέρει να βρει αντίπαλο για φιλικό το Σαββατοκύριακο. Το πιθανότερο είναι να επαναληφθεί το σενάριο της περασμένης εβδομάδας στα Τρία Πέντε Πηγάδια και να γίνει εσωτερικό δίτερμα την Κυριακή στο ΠΕΑΚΙ που θα έχει χαρακτήρα φιλικού αγώνα.

Φωτορεπορταζ

Σχολιασμος