Οικονόμου: «Οι υποδομές επέστρεψαν στο φυσικό τους σπίτι » (video)

29.07.2021 Αναγνώστηκε 1396 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Υπό τη σκέπη του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα θα είναι από εδώ και πέρα τα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ Γιάννινα με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιώργο Οικονόμου και τον πρόεδρο της ΠΑΕ Γιώργο Χριστοβασίλη να έχουν μετά από συζήτηση πλήρη ταύτιση απόψεων και έτσι οι υποδομές επιστρέφουν στο φυσικό τους σπίτι.

Οικονόμου: «Οι υποδομές επέστρεψαν στο φυσικό τους σπίτι » (video)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Για την επιστροφή των υποδομών στον Ερασιτέχνη ΠΑΣ μίλησε αποκλειστικά στο PASspotrs.gr ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Γιώργος Οικονόμου.

Αναλυτικά τα όσα μας είπε:

«Είναι αλήθεια αυτό. Μετά από μια συνάντηση που είχαμε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργο Χριστοβασίλη έχουμε απόλυτη ταύτιση απόψεων σχετικά με τις υποδομές και άλλα θέματα του ΠΑΣ Γιάννινα και ελπίζω να πάνε όλα καλά. Οι υποδομές είναι πολύ σημαντικές για όλους και ιδιαίτερα για τη μεγάλη ομάδα γιατί είναι το φυτώριο από όπου μπορούν να βγουν κάποια παιδιά και να αγωνιστούν εκεί και εμείς θα τις προσέξουμε σαν κόρη οφθαλμού. Έχουμε πολύ καλή συνεργασία σαν Ερασιτέχνης ΠΑΣ Γιάννινα με τον Διευθυντή των υποδομών Γιώργο Ιωάννου και ιδιαίτερα εγώ θα συνεισφέρω ότι χρειάζεται και θα είμαι κοντά τους. Ελπίζω σε μια καλή χρονιά χωρίς προβλήματα. Την ερχόμενη εβδομάδα θα δώσουμε μια κοινή συνέντευξη Τύπου με τον κ. Χριστοβασίλη όπου θα αναφερθούμε στην συνεργασία μας».

Για το πλάνο που θα ακολουθήσουν τα τμήματα υποδομών: «Το πλάνο όσον αφορά τις υποδομές, τους προπονητές, τους γενικούς αρχηγούς και όλη τη δομή αποφασίζεται από τον κ. Χριστοβασίλη. Εμείς είμαστε αρωγοί όσον αφορά τις υποδομές και τις εγκαταστάσεις, έχουμε μιλήσει με τη διοίκηση του ΠΕΑΚΙ και με την ΕΠΣΗΠ και με την ευκαιρία να ευχαριστήσω τον κ. Κολόκα, τον κ. Δαβή και τον κ. Βρακά που μας παρέχουν ότι θέλουμε από τις εγκαταστάσεις και για τα παιχνίδια, γιατί τα επίσημα παιχνίδια των υποδομών θα γίνονται στο γήπεδο της ΕΠΣΗΠ και στη Λιμνοπούλα. Εμείς στο προπονητικό κέντρο του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα θα φιλοξενούμε τις υποδομές μας Κ 19 και Κ 17 για προπονήσεις και ότι άλλο χρειάζεται και νομίζω ότι θα πάνε όλα καλά. Θέλω να τονίσω σαν ενιαίος ΠΑΣ Γιάννινα θέλουμε να έχουμε μια συνεργασία με όλους, αλλά θα πρέπει όλοι να ξέρουν ότι πάνω από όλα θα είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα και εξαιτίας του νέου αθλητικού νόμου που δημιουργεί πολλές απαιτήσεις για τα παιδιά που είναι εκτός ΠΑΣ Γιάννινα και θα επιβαρύνει πάρα πολύ τη μεγάλη ομάδα θα ήθελα να πω ότι θα πρέπει να προσέξουμε το κομμάτι του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα όσον αφορά τις υποδομές μας».

Για το αν ο Ερασιτέχνης είναι ανοιχτός σε νέα πρόσωπα: «Ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ Γιάννινα είναι πάντα ανοιχτός. Ο Ερασιτέχνης αυτή τη στιγμή είναι ένα πολύ μεγάλο σωματείο, έχει επτά αθλήματα, έχει 1000 παιδιά και είναι όλοι ευπρόσδεκτοι να έρθουν στον Ερασιτέχνη και όσοι έχουν θελήσει και έχουν εκφράσει την επιθυμία να έρθουν έχουν έρθει. Όπως ξέρετε τα υπόλοιπα τμήματα μας μπάσκετ, βόλεϊ, ξιφασκία, κολύμβηση έχουν ανθρώπους οι οποίοι τα κινούν και είναι σε απόλυτη συνεργασία με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη και όποιος θέλει μπορεί να έρθει και να συνεργαστεί μαζί μας και να βοηθήσει συγχρόνως στις εγκαταστάσεις μας γιατί και αυτές θέλουν βοήθεια οικονομική και κατασκευαστική».

Για το τι απαντά σε αυτούς που λένε ότι ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ είναι ένα κλειστό κλαμπ: «Εννοείται ότι είναι ανοιχτό, εννοείται ότι ο καθένας μπορεί να γίνει μέλος σύμφωνα με τους κανόνες του καταστατικού του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα».

Για το πρωτάθλημα της Super League και τη φετινή προσπάθεια του ΠΑΣ: «Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Η κλήρωση είναι μια κλήρωση, κανένας δεν ξέρει ποια είναι η καλή και ποια όχι. Θέλω να πιστεύω ότι η ομάδα θα πάει καλά, πέρυσι είχε δείξει ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο, ίσως χρειάζεται κάποια ενίσχυση αλλά αυτό το ξέρει ο κ. Χριστοβασίλης και ο νέος προπονητής τι πρέπει να κάνουν. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να δείξουμε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο γιατί το πρωτάθλημα το φετινό θα είναι πιο ανταγωνιστικό σε σχέση με πέρυσι».

Σχολιασμος