Στα Τρία Πέντε Πηγάδια για δεύτερη φορά ο Χριστοβασίλης

24.07.2021 Αναγνώστηκε 694 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης, ανέβηκε στα Τρία-Πέντε Πηγάδια και βρίσκεται στο προπονητικό κέντρο της Νάουσας.

Στα Τρία Πέντε Πηγάδια για δεύτερη φορά ο Χριστοβασίλης
Μυριούνης
Θανάσης Μυριούνης

Η πρώτη φορά που βρέθηκε ο μεγαλομέτοχος των Γιαννιωτών στα Τρία-Πέντε Πηγάδια ήταν την περασμένη Τρίτη και αναχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης. Η δεύτερη είναι σήμερα Σάββατο, ουσιαστικά στην τελευταία ημέρα της παρουσίας του ΠΑΣ στο Βέρμιο καθώς αύριο το πρωί η ομάδα επιστρέφει στη βάση της στα Γιάννινα.

Δεν αποκλείεται πάντως η παρουσία του Χριστοβασίλη να αφορά τις περιπτώσεις του Νιγηριανού Οσάβε και του Γερμανοπολωνού Γκαρντάφσκι και το να πέσουν οι υπογραφές για να ανακοινωθούν και επίσημα οι μεταγραφές.

Χριστοβασίλης και Μεταξάς είχαν σήμερα ακόμα μια συζήτηση για τρέχοντα ζητήματα της ομάδας και κυρίως για τα μεταγραφικά καθώς υπάρχουν ακόμα εκκρεμότητες σε θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 54χρονος τεχνικός έχει προχωρήσει σε μια αξιολόγηση του ρόστερ και θα παραδώσει λίστα με όσους θα μείνουν στην ομάδα, αλλά και τους παίκτες που θα παραχωρηθούν δανεικοί.

 

Σχολιασμος