Για τρία χρόνια στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Περέα

19.07.2021 Αναγνώστηκε 506 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Στην έκτη καλοκαιρινή μεταγραφή του προχώρησε ο ΠΑΣ Γιάννινα καθώς ανακοινώθηκε η απόκτηση του Κολομβιανού Χουάν Περέα που υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Γιαννιώτες.

Για τρία χρόνια στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Περέα

Ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι ο Χουάν Περέα. Ο Κολομβιανός επιθετικός αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και όχι με τη μορφή δανεισμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρει:

"H Car.gr Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Κολομβιανό επιθετικό, Juan-Josè Perea.

Ο Perea πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις στα Ιωάννινα με την άφιξη του, ενώ αντίστοιχα τα εργομετρικά τα ολοκλήρωσε στα 3-5 πηγάδια, οπού και βρίσκεται με την αποστολή της ομάδας για την προετοιμασία.

Σήμερα το πρωί υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο για τα επόμενα 3 έτη με την ομάδα μας. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τις ομάδες του Παναθηναϊκού και του Βόλου στο Ελληνικό Πρωτάθλημα, ενώ πιο πριν ήταν στην U19 της Porto και την Escofutuper.

Με την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε στο pasgiannina.gr: "Είμαι χαρούμενος για αυτή τη νέα πρόκληση με τον ΠΑΣ και ανυπομονώ μετά από καιρό να αγωνιστώ σε γεμάτα γήπεδα. Θέλω μαζί με την ομάδα να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να πετύχουμε όλους μας τους στόχους."

Σχολιασμος