- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
«Καυτό» προμηνύεται το προσεχές 48ωρο για την παραμονή ή όχι του Άγγελου Αναστασιάδη στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα.
Oι ποδοσφαιριστές επανέρχονται σήμερα στις προπονήσεις (θα διαρκέσουν μέχρι την Παρασκευή) μετά το ρεπό που τους χορηγήθηκε, αλλά ο Μακεδόνας τεχνικός δεν θα δώσει το «παρών» όπως, άλλωστε, και οι συνεργάτες του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε μια νύξη στον Γιάννη Χριστόπουλο, υπεύθυνο σκάουτινγκ της ομάδας, αλλά απ' τη στιγμή που ο Αναστασιάδης δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του δεν μπορεί για λόγους δεοντολογίας να πάρει τη θέση του.
Έτσι, για το προσεχές τετραήμερο οι παίκτες θα γυμναστούν υπό τις οδηγίες του Γιάννη Τάτση (προπονητής της ομάδας U-17), ενώ εφόσον ο Αναστασιάδης απαντήσει αρνητικά, ο χρόνος των προπονήσεων θα παρατηθεί για μία ακόμη εβδομάδα.
Ο «Αγγελάρας» έχει δεσμευτεί να δώσει την οριστική του απάντηση στον Γιώργο Χριστοβασίλη αύριο, αλλά απ' τη στιγμή που διεμήνυσε στους ποδοσφαιριστές πως «πρώτα θα μάθετε εσείς και μετά οι υπόλοιποι», θεωρείται πολύ πιθανό να τους γνωστοποιήσει την απόφασή του σήμερα.
Η σύμβαση του 59χρονου τεχνικού με τους Ηπειρώτες ολοκληρώθηκε στις 30 Απριλίου και πριν αναχωρήσει την περασμένη Παρασκευή για τη Θεσσαλονίκη παρέδωσε μέχρι και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του, κίνηση που μπορεί να σημαίνει πολλά, ίσως όμως και τίποτα.
Για παν ενδεχόμενο, πάντως, ο Γιώργος Χριστοβασίλης φέρεται να εξετάζει και εναλλακτικές λύσεις. Μία εξ αυτών λέγεται πως είναι του Νίκου Καραγεωργίου, που πρόσφατα αποχώρησε απ' τον Εργοτέλη. Οι δυο τους είχαν ανέκαθεν καλές σχέσεις και ο Καβαλιώτης τεχνικός διαθέτει πείρα απ' τους πάγκους, κύρος και ξέρει να επιβάλλει «σιδηρά πειθαρχία» στα αποδυτήρια.
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.