- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Ο μέσος του ΠΑΣ Γιάννινα, Πάρης Ανδράλας, φιλοξενήθηκε στον Sentra 103,3 και αφού σχολίασε τη φετινή πορεία της ομάδας του, αναφέρθηκε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και τον αποκλεισμό των Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πάρης Ανδράλας στον Sentra 103,3:
Για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και τον αποκλεισμό των Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης από αυτόν: “Εμείς οι ποδοσφαιρόφιλοι πρέπει να καταθέσουμε αίτημα στην ΟΥΕΦΑ για να γίνει μικρός τελικός. Θέλουμε να δούμε Μπαρτσελόνα-Ρεάλ! Η Μπάγερν έχει ένα προβάδισμα λόγω του πλεονεκτήματος έδρας, αλλά δεν υπάρχουν φαβορί. Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Όσον αφορά το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα, αν έμπαινε το πέναλτι του Μέσι μπορεί να είχε λάβει άλλες διαστάσεις. Η Τσέλσι κατάφερε να πάρει μία μεγάλη πρόκριση.
Όσο για τη Μπάγερν, ήταν πολύ καλή αν εξαιρέσεις το πρώτο δεκάλεπτο. Η Ρεάλ Μαδρίτης φάνηκε κουρασμένη στα πέναλτι. Οι δύο ισπανικές ομάδες ήταν κάπως επηρεασμένες. Μετά από 60-70 παιχνίδια που έχουν παίξει με τις εθνικές ομάδες, ίσως τους βγήκε η κούραση. Προσωπικά, θα ήθελα να δω αυτές τις δύο ομάδες στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ”.
Για την παραμονή του ΠΑΣ Γιάννινα στη Σούπερ Λιγκ: “Κάποια στιγμή αρχίσαμε να το πιστεύουμε πιο πολύ, κάναμε ένα σερί νικών καθώς κι ένα καθοριστικό διπλό στην Τούμπα. Θεωρώ πολύ δίκαια τη συγκομιδή των 38 βαθμών με την οποία η ομάδα εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία. Οι περισσότεροι πόντοι κατακτήθηκαν μέσα στην έδρα μας. Από την άλλη δείχνει και αλλαγή νοοτροπίας όταν πας στην αντίπαλη έδρα και χτυπάς τον αντίπαλο. Ο Άγγελος Αναστασιάδης πέρασε μία φιλοσοφία στην ομάδα ότι μπορούμε να τους κερδίσουμε όλους κι εμείς βλέπαμε μέσα στο παιχνίδι ότι αυτό μπορεί να γίνει πραγματικότητα”.
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.