Βίλα: «Δεν πρέπει να πετάμε στα σύννεφα»

30.01.2012 Αναγνώστηκε 631 φορές

Ήταν το 70΄ της χθεσινής αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό, όταν ο Εμιλιάνο Βίλα με ένα ξερό σουτ μέσα από την περιοχή κατάφερε να "ξεκλειδώσει" την αμυντική γραμμή του Παναιτωλικού και να δώσει ύστερα από τρεις μήνες τη νίκη στον ΠΑΣ Γιάννινα για το πρωτάθλημα της Super League.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ, ο οποίος έψαχνε εδώ και αρκετές αγωνιστικές το γκολ άρπαξε από τα μαλλιά την ευκαιρία που του έδωσε ο κ. Αναστασιάδης και με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις που πραγματοποιεί εξαργυρώνει με τον καλύτερο τρόπο την εμπιστοσύνη που του έχει δείξει ο Μακεδόνας τεχνικός.

Ο Βίλα μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ για τη χθεσινή νίκη του ΠΑΣ κόντρα στον Παναιτωλικό, ωστόσο έσπευσε να τονίσει ότι δεν πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός, αφού υπάρχουν ακόμα αρκετοί «τελικοί» προκειμένου η ομάδα να πετύχει τον πολυπόθητο στόχο της.

Επίσης, ο 25χρονος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στο τέρμα που σημείωσε, αλλά και στην προσεχή αναμέτρηση με αντίπαλο την ομάδα της Κέρκυρας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Εμιλιάνο Βίλα στο pasgiannina.gr:

Για τους τρεις βαθμούς που πήρε η ομάδα του κόντρα στον Παναιτωλικό: «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τη νίκη που πήραμε την οποία χρειαζόμασταν εδώ και πάρα πολύ καιρό προκειμένου να ξεκολλήσουμε από τις τελευταίες θέσεις. Ήμασταν πολύ καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα και δίκαια πήραμε τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς που μας δίνουν άλλη ώθηση για τη συνέχεια.

Υπάρχει φυσικά ικανοποίηση για τη νίκη, ωστόσο δεν πρέπει να πετάμε στα σύννεφα αφού το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και εμείς από την πλευρά μας πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια και τη δουλειά που κάνουμε προκειμένου να πετύχουμε το στόχο της παραμονής. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα. Ήταν απλά μια σημαντική νίκη. Πρέπει να δείχνουμε σε όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα τον ίδιο ζήλο και την ίδια αποφασιστικότητα».

Για το γκολ που σημείωσε στο χθεσινό παιχνίδι: «Ήταν ένα πολύ ωραίο συναίσθημα αφού και στα προηγούμενα παιχνίδια είχα την ευκαιρία να σκοράρω, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερα. Χθες η τύχη μου χαμογέλασε και κατ΄ επέκταση σε όλη την ομάδα αφού πήραμε τη νίκη. Είμαι χαρούμενος που πέτυχα το τέρμα, αλλά δεν με ενδιαφέρει εμένα αυτό. Το μόνο που με νοιάζει είναι η ομάδα να πηγαίνει καλά και να παίρνει σε κάθε παιχνίδι όσο γίνεται περισσότερους βαθμούς».

Για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση με την Κέρκυρα: «Η Κέρκυρα είναι μια πολύ καλή ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Είναι μια αναμέτρηση αρκετά δύσκολη, ωστόσο δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε. Έχουμε ποιότητα και μπορούμε να φύγουμε με ένα καλό αποτέλεσμα από την έδρα τους, αρκεί να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και σοβαροί από την αρχή του αγώνα».  


Σχολιασμος