Ο... μυστικός δείπνος μιας διχασμένης ομάδας

26.01.2012 Αναγνώστηκε 1233 φορές

Ύστερα από 1,5 μήνα παρουσίας του Άγγελου Αναστασιάδη στον ΠΑΣ Γιάννινα, ένα από τα σημεία που δείχνουν να αποτελούν την «αχίλλειο πτέρνα» της ομάδας είναι πως δεν έχει βρεθεί ακόμη η κατάλληλη χημεία ανάμεσα στον προπονητή και μεγάλη μερίδα των ποδοσφαιριστών. Κυρίως των ξένων του «Άγιαξ της Ηπείρου, που δεν μπορούν να αποδεχθούν τον ιδιόμορφο χαρακτήρα του Μακεδόνα τεχνικού.

Την Τρίτη το βράδυ υπήρξε μια «χρυσή» ευκαιρία όλοι να έρθουν πιο κοντά, το κλίμα να γίνει καλύτερο, ο ΠΑΣ να θυμίσει ομάδα, όμως όχι μόνο δεν έγινε αυτό, αλλά τα πράγματα πήραν εντελώς διαφορετική τροπή.

Η αργοπορημένη άφιξη του Χρήστου Πατσατζόγλου κατά 20 λεπτά στην προπόνηση έκανε τον εκ των αρχηγών του ΠΑΣ να... ξεπληρώσει το παράπτωμά του με δείπνο σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, αίτημα που έγινε αποδεκτό από τον Αναστασιάδη.

«Η ομάδα πρέπει να γίνει μια γροθιά» συνέτεινε ο προπονητής του ΠΑΣ, ο οποίος φρόντισε να εμπλουτίσει το γεύμα με 20 κιλά κρασί από τα αμπέλια που καλλιεργεί στα κτήματά του στους Νέους Επιβάτες και να διαμορφώσει τα τραπέζια σε σχήμα μυστικού δείπνου!

Το δείπνο κανονίστηκε στις 8 το βράδυ στο εστιατόριο που συνηθίζει να τρώει η ομάδα, όμως η «κρυάδα» ήταν πολύ μεγάλη τόσο για τον Αναστασιάση όσο και για τον Πατσατζόγλου.

Από το τραπέζι απουσίαζαν 9 ποδοσφαιριστές και αρκετά μέλη από το υπόλοιπο τιμ της ομάδας (φροντιστές, γιατροί, φυσιοθεραπευτές). Συγκεκριμένα, το «παρών» δεν έδωσαν επτά ξένοι (Μπακαγιόκο, Ζαϊρί, Φεγκρούς, Κεϊτά, Ντε Βισέντι, Μπεσέρα, Βίλα) και δυο Έλληνες (Πάντος, Ανδράλας), ενώ ο Βάντερσον ύστερα από ένα δεκάλεπτο παρουσίας επικαλέστηκε αδιαθεσία και έφυγε από το εστιατόριο.

Οπως είναι φυσικό, η στάση αυτή εξόργισε τον Άγγελο Αναστασιάδη, ο οποίος κατά τη διάρκεια του δείπνου (κράτησε ως τις 10.30 μ.μ.) ανάφερε πως «αυτό δεν πρόκειται να περάσει έτσι», όμως από την άλλη κατέδειξε με τον πιο παραστατικό τρόπο το πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα στα αποδυτήρια του ΠΑΣ Γιάννινα, που είναι μια διαχασμένη ομάδα. Κι όλα αυτά στην πιο κρίσιμη περίοδο, στην οποία καλείται να δώσει τον πιο σκληρό και δύσκολο αγώνα για την παραμονή της στην κατηγορία.

πηγή: sentragoal.gr


Σχολιασμος