- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Θέση στα θλιβερά γεγονότα που έλαβαν χώρα μετά το χτεσινό ματς κυπέλλου και την απρόκλητη επίθεση που δέχτηκε ο δημοσιογράφος Χρήστος Καλύβας πήρε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με επίσημη ανακοίνωσή της που αναρτήθηκε στο site της.
Η ΠΑΕ καταδίκασε απερίφραστα την επίθεση τονίζοντας ότι τέτοιες ενέργειες δε συνάδουν με τη φιλοσοφία της.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Με αφορμή την απρόκλητη επίθεση που δέχθηκε δημοσιογράφος χθες, μετά τη λήξη του αγώνα ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Αστέρα Τρίπολης, έξω από τα αποδυτήρια της ομάδος μας, η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 καταδικάζει απερίφραστα και κατηγορηματικά το περιστατικό που συνέβη, το οποίο δεν συνάδει σε καμία περίπτωση με την φιλοσοφία και το ήθος της αγαπημένης μας ομάδας.
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 διαμηνύει προς όλους, ότι τέτοιες συμπεριφορές τη βρίσκουν κάθετα αντίθετη και απέναντι σε όσους τις προκαλούν, καθώς μόνον κακό κάνουν τέτοιες ενέργειες".
* Προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι το περιστατικό της επίθεσης στον Χρήστο Καλύβα δεν σχολιάστηκε ούτε καν αναφέρθηκε από κανέναν αθλητικό συντάκτη, πλην ενός, σε αντίθεση με τα αθηναϊκά ΜΜΕ που προέβαλαν εκτενώς το συγκεκριμένο θέμα, φέρνοντας στη θύμησή μας το εξής απόσπασμα από τον Ύμνον εις την Ελευθερίαν του Διονυσίου Σολωμού:
"Άργειε νά 'λθει εκείνη η μέρα, κι ήταν όλα σιωπηλά,
γιατί τά 'σκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά"
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.