- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Το σύνθημα της επόμενης μέρας έσπευσε να δώσει μετά το τέλος της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ (2-1) με την ΑΕΚ ο άσος του ΠΑΣ Γιάννινα, Πάρης Ανδράλας, ο οποίος δεν παρέλειψε να υποστηρίξει πως η Ένωση πήρε δίκαια το ματς.
«Ήρθαμε εδώ με σκοπό να παίξουμε ποδόσφαιρο, θεωρώ ότι το κάναμε και δεν τα παρατήσαμε σε καμία στιγμή του αγώνα. Προσπαθήσαμε να τα καταφέρουμε και να ισοφαρίσουμε, όμως δεν μπορέσαμε και ήρθε η ήττα. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι», είπε αρχικά ο άσος της ομάδας των Ιωαννίνων, ο οποίος στη συνέχεια μίλησε και για το δίκαιο του αποτελέσματος.
«Η ΑΕΚ κατάφερε σε κρίσιμα σημεία να πετύχει δύο γκολ και θεωρώ πως δίκαια πήρε τη νίκη», είπε ο Ανδράλας, ο οποίος έσπευσε να πλέξει το εγκώμιο και του νέου προπονητή των Ηπειρωτών, Άγγελου Αναστασιάδη.
«Εγώ είμαι πολύ μικρός για να μιλήσω για τον κ. Αναστασιάδη. Πρόκειται για έναν καταξιωμένο άνθρωπο και προπονητή, για μένα είναι ο καλύτερος Έλληνας προπονητής», επεσήμανε και κατέληξε: «Θεωρώ πως θα μας βοηθήσει να δώσουμε όλοι τον καλύτερο μας εαυτό και να καταφέρουμε να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία».
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.