- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί (11:00) με ένα χαλάρωμα η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για την αυριανή αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (10/12, 19:30, novasports 1).
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός του ΠΑΣ Άγγελος Αναστασιάδης ανακοίνωσε τη 18μελή αποστολή για την Αθήνα, την οποία αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές: Κηπουρός, Φέγκρους, Πάντος, Ντάσιος, Μιχαήλ, Βάντερσον, Κώτσιος, Μπουζίντ, Ανδράλας, Πατσατζόγλου, Κεϊτά, Λίλα, Κυριάκος, Σκούφαλης, Ζαϊρί, Μπεσέρα, Κουέβας και Μπακαγιόκο.
Εκτός αποστολής έμειναν: ο Γεωργίου που δεν ξεπέρασε το χτύπημα στο δάχτυλο του ποδιού του, ο Βίλα που υπέστη κάκωση στο μετατάρσιο του αριστερού του ποδιού, ο Τζάνης που επανέρχεται από τον τραυματισμό του, ο Μαμαντού Μπαγκαγιόκο και ο τιμωρημένος Τζημόπουλος που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε σε αυτό το ματς να εκτίσει την ποινή του.
Η έκπληξη έχει να κάνει με την απουσία του Ντε Βινσέντι από την αποστολή, ενώ για αγωνιστικούς λόγους έμειναν εκτός οι Ταμπάσης και Οικονόμου.
Η αποστολή του ΠΑΣ ταξίδεψε αεροπορικώς (13:20) για Αθήνα και ήδη βρίσκεται στο ξενοδοχείο που θα διαμείνει κατά την παραμονή της ομάδας στην Αθήνα.
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.