- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Ένα ολόκληρο ενενηντάλεπτο κόντρα στην Ξάνθη ήταν αρκετό για να στείλει στον... πάγκο τον Ζαουάντ Ζαϊρί για τις επόμενες δύο εβδομάδες.
Κι αυτό γιατί ο Μαροκινός υπέστη τράβηγμα στον τετρακέφαλο στο παιχνίδι με τους Ακρίτες, κάτι το οποίο διαπιστώθηκε μετά από μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε σήμερα ο ποδοσφαιριστής.
Ο Ζαϊρί θα μείνει για δύο εβδομάδες εκτός προπονήσεων, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι θα απουσιάσει σίγουρα από το επόμενο παιχνίδι με τον Εργοτέλη (εκτός) και θα δώσει μάχη με το χρόνο για να προλάβει την εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.
Στο μεταξύ, σε δύο γκρουπ χωρίστηκαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα. Συγκεκριμένα, όσοι δεν αγωνίστηκαν κόντρα στην Ξάνθη την Κυριακή έδωσαν φιλικό δίτερμα με την Κ-20 στο Εθνικό Στάδιο "Ζωσιμάδες", με την πρώτη ομάδα να επικρατεί με 4-1. Από 2 γκολ σημείωσαν οι Ανδράλας και Βίλα, ενώ για την Κ-20 σκόραρε ο Νασούλης.
Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά στο ΠΕΑΚΙ, ενώ αύριο το πρωί (11:00) αναμένεται να ξεκινήσει η προετοιμασία για το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον Εργοτέλη.
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.