H προπόνηση της Πέμπτης (video+photos)

10.11.2011 Αναγνώστηκε 854 φορές

Μεσημβρινή (15:00) προπόνηση περιελάμβανε σήμερα το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Γιάννινα που προετοιμάζονται για το επερχόμενο φιλικό με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο αλλά και την επανέναρξη των επίσημων αγώνων τη μεθεπόμενη Κυριακή με αντίπαλο την Ξάνθη.

Το σημερινό πρόγραμμα περιείχε ασκήσεις με την μπάλα και οικογενειακό δίτερμα. Μετά το αρχικό ζέσταμα και τις ασκήσεις φυσικής κατάστασης, οι ποδοσφαιριστές έπαιξαν πάσες στο μισό γήπεδο.

Στη συνέχεια χωρίστηκαν σε δυο γκρουπ των 10 και έπαιξαν δίτερμα στο μισό γήπεδο με τον Στεφάν Ντεμόλ να τοποθετεί στην κορυφή της επίθεσης τον Μαμαντού Μπακαγιόκο απουσία του Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο που παρέμεινε κλινήρης από την ίωση που τον ταλαιπωρεί.

Την προπόνηση πάντως επισκίασε ο τραυματισμός του Λεάντρο Μπεσέρα που γύρισε το πόδι του προσπαθώντας να βγάλει μια σέντρα από δεξιά και χωρίς να μαρκάρεται, εξαιτίας της κακής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου.

Επίσης πέραν των 3 διεθνών, Λίλα, Βίλα και Μπουζίντ, απουσίαζε και σήμερα ο Κηπουρός που συνέχισε τη θεραπεία του για το πρόβλημα που έχει στη μέση.

Η επόμενη προπόνηση και τελευταία πριν το φιλικό στο Αγρίνιο είναι προγραμματισμένη για αύριο το πρωί στις 11:00 στους "Ζωσιμάδες".

Δείτε video από τη σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ:

Επιμέλεια: Θανάσης Μυριούνης

Σχολιασμος