- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Από σήμερα θα ξεκινήσει η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για το ματς με τον Πανιώνιο, το οποίο στις τάξεις των «κυανόλευκων» άπαντες χαρακτηρίζουν ως ιδιαίτερα κρίσιμο, αφού αν έρθει η νίκη θα έχει συμπληρωθεί στις έξι πρώτες αγωνιστικές το 1/3 των βαθμών (33) που πάνω κάτω απαιτούνται για την εξασφάλιση της παραμονής.
Ο Στεφάν Ντεμόλ δεν μπορεί να υπολογίζει τον τιμωρημένο Πάντο και τον τραυματία Ντάσιο και εξ' ορισμού θα πρέπει να βρει τη λύση για το δεξί άκρο της άμυνας.
Εκεί, λοιπόν, ενδεχομένως να «περάσει» τον Λίλα (βασικός και διακριθείς στον αγώνα της Αλβανίας με τη Γαλλία το Σάββατο) και να βάλει τον Βάντερσον (εφόσον ξεπεράσει τη μόλυνση στο μάτι) στα αριστερά.
Ακόμη, ο Βέλγος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει τον τραυματία Φεγκρούς, θα περιμένει εντός της εβδομάδας να κρίνει την ετοιμότητα του Πατσατζόγλου (είναι αμφίβολος), ενώ λογικά δεν θα στερηθεί τις υπηρεσίες των προερχόμενων από μικροτραυματισμούς Γεωργίου, Ντε Βινσέντι και Ζαϊρί.
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.