Ο τραυματισμός του Ντάσιου (videos)

06.10.2011 Αναγνώστηκε 936 φορές

Η ατυχία χτύπησε ξανά την πόρτα του αρχηγού του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργου Ντάσιου που τραυματίστηκε στο 42o λεπτό της φιλικής αναμέτρησης ανάμεσα στον ΠΑΣ και την Παναχαϊκή.

Ο Ντάσιος δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από τον Φιλιππο Σκόρδο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις και ακτινογραφίες. Τα νέα για τον 28χρονο αρχηγό του ΠΑΣ δεν ήταν ευχάριστα καθώς η ιατρική διάγνωση έδειξε ότι υπέστη βαρύ διάστρεμμα αφού του γύρισε το πόδι σε μια κόντρα με αντίπαλο ποδοσφαιριστή της Παναχαϊκής.

Πλέον πολύ δύσκολα ο Ντάσιος θα προλάβει τον αγώνα με τον Πανιώνιο και δεδομένης της απουσίας του Πάντου που δηλώθηκε σε αυτό το ματς να εκτίσει την ποινή του για τις τέσσερις κίτρινες κάρτες δημιουργείται προβληματισμός σχετικά με το δεξί άκρο της άμυνας για το συγκεκριμένο ματς. Βέβαια λύσεις στο ρόστερ του ΠΑΣ υπάρχουν και ο Ντεμόλ καλείται να επιλέξει την καλύτερη δυνατή.

Δείτε σε video τη στιγμή του τραυματισμού του Γιώργου Ντάσιου αλλά και την έξοδό του από τους "Ζωσιμάδες" για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο:

Επιμέλεια: Χρήστος Καλύβας- Θανάσης Μυριούνης

Σχολιασμος