- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για την αυριανή (02/10, 16:00, novasports 3) αναμέτρηση με αντίπαλο την Κέρκυρα στους "Ζωσιμάδες" .
Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης ο Στεφάν Ντεμόλ ανακοίνωσε την αποστολή του "Άγιαξ της Ηπείρου". Ενδεικτικό της κρισιμότητας και της σοβαρότητας με την οποία αντιμετωπίζει τον αγώνα ο Βέλγος τεχνικός αποτελεί το γεγονός ότι πήρε 21 ποδοσφαιριστές στην αποστολή. Αναλυτικά η αποστολή για το αυριανό παιχνίδι: Κηπουρός, Ταμπάσης, Ντάσιος, Πάντος, Κώτσιος, Μπουζίντ, Μιχαήλ, Λίλα, Κεϊτά, Ανδράλας, Πατσατζόγλου, Τζημόπουλος, Βίλα, Γεωργίου, Μπεσέρα, Ζαϊρί, Ντε Βινσέντι, Κυριάκος, Τζάνης, Κουέβας και Μπακαγιόκο.
Εκτός αποστολής έμειναν ο Φέγκρους που συνεχίζει τη θεραπεία για τον τραυματισμό στον ώμο και ο Βάντερσον που έχει υποστεί φλεγμονή στο μάτι και ακολυθεί θεραπεία για να υποχωρήσει η μόλυνση. Επίσης εκτός έμεινε ο Μαμαντού Μπαγκαγιόκο του οποίου δεν έφτασε η μπλε κάρτα και ο Οικονόμου που αγωνίστηκε με την Κ-20 του Γιώργου Λαδιά.
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.