Αρχηγός με τα όλα του

29.09.2011 Αναγνώστηκε 719 φορές

Σε μια αξιέπαινη πρωτοβουλία για τα ελληνικά δεδομένα προχώρησε ο αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα, Τάσος Πάντος.

Πιο συγκεκριμένα, ο έμπειρος αμυντικός του "Άγιαξ της Ηπείρου" θα αγοράσει 200 εισιτήρια διαρκείας, από τα οποία τα 150 θα δοθούν σε παιδιά γυμνασίου και λυκείου με κλήρωση, ενώ τα υπόλοιπα 50 σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της πόλης μας (άπορους, ανέργους, άτομα με ειδικές ανάγκες).

Η συγκεκριμένη ενέργεια αποτυπώνει πλήρως το κοινωνικό πρόσωπο, το ήθος και την ανθρωπιά που διέπει τον Τάσο Πάντο, βοηθώντας παράλληλα και την ίδια του την ομάδα στη δύσκολη περίοδο που διανύει, λόγω των δυσμενών οικονομικών εξελίξεων στη χώρα και ειδικά στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Ο Τάσος Πάντος θα διαθέσει τα πενήντα διαρκείας ο ίδιος προσωπικά σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, ενώ τα 150 Διαρκείας για μαθητές γυμνασίου και λυκείου θα δοθούν με κλήρωση που θα διεξαχθεί την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011.

Μέχρι το τέλος της ημέρας θα έχουν ανακοινωθεί, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, οι λεπτομέρειες και η διαδικασία συμμετοχής όποιων μαθητών της Α, Β, Γ Γυμνασίου και Α,Β,Γ Λυκείου της πόλης επιθυμούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την κλήρωση των 150 εισιτηρίων διαρκείας.

Σε δηλώσεις του στη NOVA, ο έμπειρος αμυντικός του ΠΑΣ τόνισε: "Είναι υποχρέωση κάθε επαγγελματία ποδοσφαιριστή να αντιλαμβάνεται τις δυσκολίες που περνάει ο κόσμος και να βοηθάει όσο μπορεί από την πλευρά του". 

Υπογράφηκε ο εσωτερικός κανονισμός

Στο μεταξύ, υπογράφηκε σήμερα ο εσωτερικός κανονισμός μεταξύ του ποδοσφαιρικού τμήματος και της διοίκησης.

Ο συγκεκριμένος εσωτερικός κανονισμός ρυθμίζει τις σχέσεις της ΠΑΕ με τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που ανήκουν στην δύναμή της, αποτελεί δε συμφωνία μεταξύ του προέδρου, του διοικητικού συμβουλίου και των ποδοσφαιριστών, αποδεκτή από τα δύο μέρη και αφορά σε όλες τις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας.



Σχολιασμος