Τη 2η θέση κατέλαβαν οι ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ, 4-1 τον ΠΑΟ Κοίλων Κοζάνης

11.04.2022 Αναγνώστηκε 3332 φορές

Με νίκη 4-1 έκλεισαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις τα κορίτσια των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ απέναντι στη μαχητική ομάδα της Κοζάνης καταλαμβάνοντας τη 2η θέση στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Τη 2η θέση κατέλαβαν οι ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ, 4-1 τον ΠΑΟ Κοίλων Κοζάνης

Τα νεαρά κορίτσια των Ιωαννίνων, έχοντας για ακόμη μια φορά μέσο όρο ηλικίας τα 16 έτη, ολοκλήρωσαν ένα υπέροχο πρωτάθλημα, κατακτώντας την 2η θέση του πρωταθλήματος, δείχνοντας ταλέντο, έμπνευση και δημιουργικότητα στους αγωνιστικούς χώρους.

Η Ισαβέλα Πριλίγκου είχε διάστρεμμα στην τελευταία προπόνηση και δεν μπόρεσε να ξεκινήσει στον αγώνα. Στην προθέρμανση επίσης, η τερματοφύλακας Σοφία Καλαμπακιώτη είχε έναν ελαφρύ τραυματισμό, αλλά συμμετείχε κανονικά. Ευχάριστο γεγονός που η Κωνσταντίνα Τζίμα κάθισε ξανά στον πάγκο, ύστερα από απουσία ενός μηνός.

Οι αθλήτριες του Ηλία Αντώνογλου είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στον αγωνιστικό χώρο καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα. Η ομάδα της Κοζάνης ωστόσο παίζοντας σφιχτή και αποτελεσματική άμυνα μπόρεσε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της στο πρώτο ημίχρονο, προσπαθώντας μάλιστα να χτυπήσει με αντεπιθέσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο, τα κορίτσια των Ιωαννίνων ήταν πιο αποτελεσματικά, με την Αιμιλία Δασκάλου να πετυχαίνει τρία γκολ και τη Μάρθα Παΐλα άλλο ένα, στην επιστροφή τους από τραυματισμό. Η Μόνικα Καϊτατζή αν και ήταν πολύ δραστήρια δεν σκόραρε, ενώ τα κορίτσια των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ είχαν και τέσσερα δοκάρια.

Η ομάδα του Χρήστου Μαγγιρίδη, εμφανέστατα βελιτωμένη στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, σκόραρε στο '85 με τη Νάτσου, ύστερα από αντεπίθεση. Στη λήξη του αγώνα, οι αθλήτριες των δυο ομάδων έδωσαν συγχαρητήρια μεταξύ τους για το αθλητικό παιχνίδι.

Σε μια όμορφη στιγμή πριν την αποχώρηση, οι αθλήτριες των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ μαζεύτηκαν όλες μαζί στο κέντρο του γηπέδου φωνάζοντας ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ!

Οι προπονήσεις των κοριτσιών των Ιωαννίνων, θα συνεχιστούν κανονικά έως και τα μέσα του καλοκαιριού.

ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ (Ηλίας Αντώνογλου): Σοφία Καλαμπακιώτη, Αθηνά Τσαρή, Αντιγόνη Σπηλιά, Σμαράγδα Μητρογεώργου, Ελένη Μπολιεράκη ('50 Ζωή Τσαπραλή), Ζωή Ντότη, Αιμιλία Δασκάλου, Αικατερίνη Φώτη, Μάρθα Παΐλα, Ελπίδα Μπούρη (’78 Χριστίνα Μαργιόλα), Μόνικα Καϊτατζή ('70 Ελένη Καρλέτσα) και Ισαβέλα Πριλίγκου, Κωνσταντίνα Τζίμα.

ΠΑΟ Κοίλων Κοζάνης (Χρήστος Μαγγιρίδης): Τσιάρα ('65 Μπατσίλα), Παπαντίνα, Παρδάλη, Πολύζου, Δεληογλάνη, Μπόντε, Νάτσου, Τσαλίδου ('75 Μαρκοπούλου), Κουτσή, Μαγγιρίδου, Γεωργιάδου ('53 Κουρμούτη) και Τζήκα, Κεράνια.

Διαιτητής: Βέργου Αικατερίνη της Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας. Βοηθοί: Παπαλαζάρου Γεώργιος και Χρυσικόπουλος Στέφανος της Ε.Π.Σ. Θεσπρωτίας.

Τα αποτελέσματα της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής:

- ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ - Κοζάνη: 4-1 (3 * Αιμιλία Δασκάλου, Μάρθα Παΐλα - Νάτσου)

- Κεραυνός Θεσπρωτικού - Βέροια: 1-5 (Καρατσάλου - 2 * Μουρατίδου, Πετράκη, Σταφυλίδου)

- Αμαζόνες Θεσπρωτίας – Κέρκυρα: 1-5 (... - 2 * Κουτσούρη, 2 * Αρβανιτάκη, Ασπιώτη)

Η βαθμολογία:

1. Βέροια 23 (38-12)

2. ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ 20 (31-17)

3. Αμαζόνες Θεσπρωτίας 15 (23-24)

4. Κέρκυρα 13 (26-22)

5. Κεραυνός Θεσπρωτικού 8 (14-24)

6. Κοζάνη 4 (12-45)

Εκκρεμεί ο αναβληθέντας αγώνας της 8ης αγωνιστικής, Κοζάνη - Βέροια.

Σχολιασμος