Μάντζιος: «Φεύγω γεμάτος» (video)

07.06.2021 Αναγνώστηκε 657 φορές

Το χθεσινό παιχνίδι με την Κασσιόπη ήταν το τελευταίο για τον τερματοφύλακα της Κατσικάς Ξενοφώντα Μάντζιο.

Μάντζιος: «Φεύγω γεμάτος» (video)

Ο έμπειρος γκολκίπερ με θητεία σε Παναθηναϊκό, Καλαμαριά, Καστοριά, ΠΑΣ Γιάννινα, Κέρκυρα αποφάσισε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων να «κρεμάσει» τα γάντια.

Ο Μάντζιος στις δηλώσεις του είπε ότι φεύγει γεμάτος από το ποδόσφαιρο και έδωσε τη συμβουλή στους συμπαίκτες του να παίζουν ποδόσφαιρο γιατί το αγαπάνε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήρθε αυτή η στιγμή. Μετά από πολύ σκέψη αποφάσισα ότι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορώ να συνεχίσω και να δίνω αυτό που πρέπει στην ομάδα οπότε αποφάσισα να σταματήσω, γεμάτος και η ζωή συνεχίζεται. Πάντα εδώ στο γήπεδο όχι σαν ποδοσφαιριστής πια».

Για το πώς αισθάνεται: «Είμαι καλά. Ήθελα να κερδίσουμε το παιχνίδι, κερδίσαμε και είμαι πολύ χαρούμενος. Η επόμενη μέρα πάλι εδώ θα με βρει οπότε δεν θα μου λείψει πάρα πολύ το ποδόσφαιρο σαν ποδόσφαιρο».

Για το τι του μένει από την πορεία του: «Είδα πολλά πράγματα, πολλές διαφορετικές εμπειρίες, πολλά σπάνια πράγματα, λίγοι φίλοι, πολλές δυσκολίες, πολλές χαρές».

Για την πορεία της Θύελλας στο πρωτάθλημα: «Όπως όλες οι ομάδες έτσι και η δική μας μαζεύτηκε τελευταία στιγμή και συμμετείχαμε σε ένα πρωτάθλημα όπου είχε πολλές αντιξοότητες. Ένας γύρος, πολλοί παίκτες να βρεθούμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Θεωρώ ότι μπορούσαμε να πάμε καλύτερα αν είχαμε λίγο χρόνο παραπάνω. Η ομάδα έχει υλικό, έχει διοίκηση καλή που θέλει να βοηθήσει και το χωριό και τους παίκτες που είναι στην ομάδα και ευελπιστώ ότι αν στο παρά πέντε σωθούμε η επόμενη χρονιά θα μας βρει σε άλλη βαθμολογική θέση».

Για το τι θα συμβούλευε τα παιδιά της ομάδας: «Να παίζουν ποδόσφαιρο πάνω από όλα γιατί το αγαπάνε».

Σχολιασμος