Βασιλειάδης:"Οι αποτυχημένοι δεν έχουν θέση στο τοπικό ποδόσφαιρο"

03.04.2013 Αναγνώστηκε 740 φορές

Με νέα πιο σκληρή δήλωση του ο υποψήφιος για το Δ.Σ.της ΕΠΣΗΠ Στέφανος Βασιλειάδης τονίζει οτι αν προκηρυχθούν εκλογές από την διοίκηση Μάντζιου αυτό σημαίνει οτι έχει αποτύει στο έργο της και οι αποτυχημένοι δεν έχουν θέση στο τοπικό μας ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά η δήλωση Βασιλειάδη

Αν ισχύουν οι διαδόσεις και θέλει να αιφνιδιάσει προκηρύσσοντας πρόωρες εκλογές ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.ΗΠ κ.Μάντζιος μέσα στον Απρίλιο πρέπει να γνωρίζει πως ο ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΣ δεν προαγγέλλεται ούτε διαφημίζεται ως μέγιστο …………ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ αν θέλει βέβαια αυτός που τον προκαλεί να τον πάρουν στα σοβαρά.
Αν ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.ΗΠ κρίνει επιτυχημένη τόσο την δική του θητεία όσο και των άλλων μελών του Δ.Σ. της Ένωσης τότε συμφώνα με το άρθρο 26 παράγραφο 1 του καταστατικού της Ένωσης δεν μπορεί να προκηρύξει εκλογές διότι απλά δεν υπάρχει λόγος.
Αν παρόλα αυτά προκηρύξει εκλογές με έκτακτη Γ.Σ μέσα στον Απρίλιο τότε πολύ ΑΠΛΑ διαπιστώνει και ο ΙΔΙΟΣ την ΑΠΟΤΥΧΙΑ του και παραδέχεται ότι τόσα χρόνια στάθηκε τροχοπέδη στην ΑΝΑΠΤΥΞΗ του τοπικού μας ποδοσφαίρου.
Οι ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ δεν έχουν θέση στο τοπικό μας ποδόσφαιρο.
Είναι καιρός για ριζική αλλαγή στην ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ και την ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της Ε.Π.Σ.ΗΠ.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ.ΤΗΣ Ε.Π.Σ.ΗΠ

Σχολιασμος