Επεισόδια στο Ελπίδες-Ανατολή

30.03.2013 Αναγνώστηκε 1247 φορές

Από σοβαρά επεισόδια στιγματίστηκε ο αγώνας του προπαιδικού πρωταθλήματος ανάμεσα στις Ελπίδες Ιωαννίνων και τον Α.Ο. Ανατολής, που διεξήχθη σήμερα (30/3) το πρωί στο γήπεδο των Ελπίδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες κι ενώ η ομάδα της Ανατολής προηγείτο με 2-1 στο σκορ, γονείς ποδοσφαιριστών των γηπεδούχων άρχισαν να απευθύνονται με ακατανόμαστες εκφράσεις προς τους παίκτες της Ανατολής, ενώ η κατάσταση έφυγε εκτός ελέγχου όταν μια κροτίδα έπεσε στον αγωνιστικό χώρο δίπλα από το νεαρό πορτιέρο της Ανατολής που έχασε προσωρινά τις αισθήσεις του.

Το τελευταίο περιστατικό είχε ως συνέπεια η ομάδα της Ανατολής να αποχωρήσει από το γήπεδο, αφού όπως ισχυρίστηκαν οι άνθρωποί της ήταν αδύνατο, κάτω από τέτοιες συνθήκες ζούγκλας, να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο γιατρός του αγώνα εξέτασε τον τερματοφύλακα της Ανατολής και απεφάνθη ότι ήταν σε θέση να συνεχίσει τον αγώνα, ωστόσο όταν του ζητήθηκε από τους ανθρώπους της Ανατολής να υπογράψει ότι αναλαμβάνει ο ίδιος την ευθύνη για ό,τι συμβεί στη συνέχεια, αρνήθηκε.

Όπως κι αν έχει, πρόκειται για ένα θλιβερό περιστατικό που αμαυρώνει το χώρο του τοπικού μας ποδοσφαίρου, καταδεικνύοντας με τον πλέον δηκτικό τρόπο ότι όσο υπάρχουν τέτοιου είδους παθογένειες, είναι δύσκολο να γαλουχηθούν σωστά οι εκκολαπτόμενοι άσοι του μέλλοντος.

Το PASsports θα επανέλθει με αναλυτικό ρεπορτάζ...

Ν. ΣΚΟΥΜΠΟΣ


Σχολιασμος