- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Την ευκαιρία να πλησιάσει σε απόσταση ενός βαθμού την Πεδινή έχασε το Βελισσάριο μετά την ήττα-σοκ από το Κάστρο με 1-2.
Ο αγώνας έγινε σε ένα άθλιο αγωνιστικό χώρο (είναι γνωστά τα προβλήματα του αγωνιστικού χώρου στο ΠΕΑΚΙ) με τους ποδοσφαιριστές να δίνουν προσοχή πρώτα στην σωματική τους ακεραιότητα και μετά στο να παίξουν όσο μπορούσαν ποδόσφαιρο.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις καλύτερες προυποθέσεις για το Βελισσάριο όπου μόλις στο 5' άνοιξε το σκορ με τον Παπαδόπουλο.
Ωστόσο η απάντηση από το Κάστρο ήρθε άμεσα και στο 15' μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Χριστακόπουλος εκμεταλλεύτηκε σύγχυση στην άμυνα του Βελισσαρίου και με πλασέ έκανε το 1-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο το Κάστρο μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και στο 60' κέρδισε φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή του Βελισσαρίου (στη φάση αυτή αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο τερματοφύλακας του ΑΟΒ Γκοτζιάς), την εκτέλεση ανέλαβε ο Κουκουθάκης Ι. στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Σκανδάλη και έκανε το 1-2.
Το Κάστρο τελείωσε και αυτό τον αγώνα με δέκα παίκτες αφού αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Πάτσης.
Διαιτησία: Κατσουλίδης (Μωυσιάδης-Διαμάντης).
Βελισσάριο: Γκοτζιάς, Παπαναγιώτου, Αξιούργος, Ιωάννου, Κατσάνος, Σήτος, Δάλλας, Καλαντζής, Παπαδόπουλος, Ορφανός (80' Αναγνώστου), Ζήσης (60' Σκανδάλης).
Κάστρο: Αρτεμίου, Ακρίβης, Κουκουθάκης Ι., Μιλάι, Διαμάντης (46' Γεωργάκης), Δούμας, Κουκούλας, Τζώρτζης, Πάτσης, Χυσοτότσι, Χριστακόπουλος.
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.