Χαλούλος: "Θα μάθουμε από τα λάθη μας" (video)

09.02.2013 Αναγνώστηκε 1305 φορές

Στον εφησυχασμό των παικτών του όταν έμεινε ο αντίπαλος με δέκα παίκτες στάθηκε ο προπονητής της Κόνιτσας Πέτρος Χαλούλος, τονίζοντας οτι θα πρέπει να μαθαίνουν οι παίκτες του από τα λάθη τους.

"Έγινε ένα καλό και δυνατό παιχνίδι. Δυστυχώς η ομάδα μου επαναπαύθηκε στο 1-0 και όταν αποβλήθηκε ο παίκτης της Πεδινής εκεί πέρα δεν έπρεπε να χαλαρώσουμε, χαλαρώσαμε και το πληρώσαμε. Αυτά έχει το ποδόσφαιρο και πιστεύω θα μάθουμε από τα λάθη μας".

Αν ο αγώνας ήταν μια επανάληψη του παιχνιδιού στον πρώτο γύρο όπου η Κόνιτσα πήρε την νίκη μέσα στην Πεδινή χωρίς να είναι καλύτερη ανέφερε: "Πιστεύω ναι, μας πλήρωσε η Πεδινή με το ίδο νόμισμα. Στον πρώτο γύρο η Πεδινή ήταν πολύ καλύτερη από εμάς, σήμερα είμαστε εμείς καλύτεροι αλλά δυστυχώς δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος".

Όσον αφορά για την συνέχεια τόνισε: "Εμείς θα παλεύουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά".

Σχολιασμος