LIVE (Τελικό) Κόνιτσα-Πεδινή 1-2

09.02.2013 Αναγνώστηκε 1639 φορές

Παρακολουθήστε LIVE από το γήπεδο Κόνιτσας το ντέρμπι της Α' κατηγορίας ανάμεσα στην Πίνδο Κόνιτσας και την Πεδινή σε περιγραφή και σχολιασμό του Χρήστου Καλύβα.

Πίνδος Κόνιτσας (Πέτρος Χαλούλος): Καισίδης, Βλάχος Χ., Βλάχος Π., Βαζάτης, Τσαλιαμάνης, Κυρτζόγλου, Πούλιος, Γερονάτσιος, Χαλούλος, Δημόπουλος, Λάμπρου.

Στον πάγκο βρίσκονται οι Μουρεχίδης, Βλάχος Π., Κώτσικος, Χατζηρούμπης Ν., Μάρκος, Σκορδάς, Χατζηρούμπης Α.

Πεδινή (Γιάννης Μωραίτης): Ζαραβέλας, Αναστασίου, Μπαλαντάνης, Παππάς, Δέρβας, Κοτσίνας, Σταμούλης, Τσιόστας, Κίτσιος, Μπόλος, Κοκκιάδης.

Στον πάγκο βρίσκονται οι Τσερμεντσέλης, Οικονόμου, Ντέλας, Δήμας, Παγούνας, Χατζηχρήστου, Παργινός.

Διαιτητής είναι ο Κώστας Μπαλατσούκας με βοηθούς τον Αλέξανδρο Σιαμέτη και Αποστόλη Γεωργίου.

Έναρξη του αγώνα

Το φιλμ του παιχνιδιού

Μεγάλη ευκαιρία για την Πεδινή στο 5' όταν σε παράλληλη σέντρα του Κίτσιου ο Κοκκιάδης σε κενή εστία δεν μπόρεσε με προβολή να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Η Πεδινή στο 13' είχε νέα ευκαιρία με τον Σταμούλη το σουτ του οποίου εδιωξε ο Καισίδης.

Πολύ καλό παιχνίδι σε αυτά τα λεπτά σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο αφού μέχει σήμερα το πρωί χιόνιζε.

Στο 30' η πρώτη καλή ευκαιρία για την Κόνιτσα όταν ο Γερονάτσιος έκανε την σέντρα ο Λάμπρου έπιασε με μια το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 37' πολύ καλή κάθετη μπαλιά του Δημόπουλου στον Λάμπρου, ο Ζαραβέλας τελευταία στιγμή προλαβαίνει και διώνχει την μπάλα.

Στο 43' ο Μπόλος βρέθηκε σε πλάγια θέση και αριστερά από την εστία του Καισίδη προτίμησε να σουτάρει αντι να κόψει την μπάλα και ο Καισίδης απέκρουσε.

Σχόλιο PASsports.gr Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με τις δυο ομάδες να έχουν σχεδόν την ίδια κατοχή της μπάλας με την Πεδινή όμως να είναι πιο επικίνδυνη στην επίθεση, έχοντας τρείς πολύ καλές ευκαιρίες για να πετύχει γκολ. Η Κόνιτσα από την πλευρά της με την απόδοση της στα πρώτα 45' δείχνει οτι δίκαια βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Έναρξη δεύτερου ημιχρόνου

Με μια αλλαγή ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο για την Πεδινή στην θέση του Τσιόστα πέρασε ο Οικονόμου.

Στο 48' εκτέλεση φάουλ του Δημόπουλου απέκρουσε ο Ζαραβέλας.

Στο 50' σέντρα του Μπαλαντάνη κεφαλιά του Κίτσιου η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.

ΓΚΟΛ για την Κόνιτσα στο 55' όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Κυρτζόγλου ο Ζαραβέλας έδιωξε με γροθιές η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Οικονόμου και κατέληξε στα δίχτυα.

Στο 64' εκτέλεση φάουλ του Δημόπουλου αποκρούει ο Ζαραβέλας.

Δεύτερη αλλαγή στο 65' για την Πεδινή στην θέση του Δέρβα μπήκε ο Τσερμεντσέλης.

ΓΚΟΛ για την Πεδινή στο 67' όταν μετά από σέντρα του Κοκκιάδη ο Σταμούλης αφύλακτος στο δεύτερο δοκάρι με κεφαλιά κάνει το 1-1

Παρακολουθούμε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με τις δυο ομάδες να παραουσιάζουν πολύ καλά στοιχεία μέσα στον βαρύ αγωνιστικό χώρο.

Στο 72' αλλαγή για την Πεδινή στην θέση του Παππά μπήκε ο Ντέλας.

Στο 73' φοβερή ευκαιρία για την Κόνιτσα όταν το πλασέ του Λάμπρου απέκρουσε με τα πόδια ο Ζαραβέλας.

Στο 75' αποβάλλεται με κόκκινη κάρτα ο Κοκκιάδης, ο ο ποίος διαπληκτίστηκε με τον Βλάχο Χ με τον δεύτερο όμως να κάνει κίνηση με το κεφάλι του προς το κεφάλι του Κοκκιάδη χωρίς ο διαιτητής να του δείξει την κόκκινη κάρτα.

Αλλαγή για την Κόνιτσα στο 79' στην θέση του Βλάχου Χ. μπήκε ο Βλάχος Π.

Αλλαγή για την Κόνιτσα στο 82' στην θέση του Γερονάτσιου μπήκε ο Κώτσικος.

Στο 87' ο Βλάχος Π. βρέθηκε απέναντι από τον Ζαραβέλα ο τελευταίος έπεσε στα πόδια του και μπλόκαρε την μπάλα.

Στο 89' ο Κώτσικος σουτάρει η μπάλα κοντράρει και φεύγει κόρνερ το οποίο εκτελείται και ο Λάμπρου από καλή θ΄'εση σουτάρει αλλά αποκρούει ο Ζαραβέλας.

ΓΚΟΛ στο 92' για την Πεδινή όταν ο Κίτσιος ανατράπηκε από τον Καισίδη (η Κόνιτσα διαμαρτύρεται οτι ήταν σε θέση  οφσάιντ) ο διαιτητής έδωσε πέναλτι οχι όμως και την κόκκινη κάρτα, το εκτέλεσε ο Μπόλος και έκανε το 1-2.

Σχόλιο PASsports.gr Φοβερό δεύτερο ημίχρονο στην Κόνιτσα με τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο και να δημιουργούν και να ΄χανουν αρκετές ευκαιρίες. Η Πεδινή απέδρασε με την νίκη που την φέρνει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, μια νίκη που έχει ιδιαίτερη αξία αφού αγωνιζόταν με δέκα παίκτες.

Σχολιασμος