- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Στην κορυφή παρέμεινε η Κρύα η οποία αγωνιζόταν χωρίς τρία βασικά της στέλεχη (Μπίζιος, Πάκος και Ντέτσικας) μετά την νίκη της με 1-0 επι του Περάματος.
Ο αγώνας είχε δυο όψεις στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή, όμως κόντρα στη ροή του αγώνα στο 20' το Πέραμα κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Τσολάκου, το πέναλτι εκτέλεσε ο Ντεμίρης όμως ο νεαρός τερματοφύλακας Δούβλης Χ. το απέκρουσε.
Στην επόμενη φάση η Κρύα κέρδισε κόρνερ το οποίο εκτέλεσε ο Λαδιάς Σ και ο Μπαμπούλιας Α. με κερφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0.
Στην επανάληψη το Πέραμα είχε την υπεροχή, πίεσε για να πετύχει την ισοφάριση, όμως δυο φορές ο τερματοφύλακας της Κρύας Δούβλης Χ. στα σουτ τον Κοντογιάννη και Ευαγγελίδη Κ., είπε οχι και με τις αποκρούσεις του έδωσε το πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του.
Διαιτησία: Σιαμέτης (Μωυσιάδης-Κολιάκη).
Κρύα: Δούβλης Χ., Δούβλης Ο., Μπαμπούλιας Α. (90' Τσιούνης), Οικονόμου, Λαδιάς Π., Κατσίφας, Δήμος, Λαδιάς Σ., Παπαδόπουλος (80' Μπαμπούλιας Η.), Τσολάκος.
Πέραμα: Παππάς, Παπαδόπουλος, Ντόβας, Τζώρτζης, Ντεμίρης, Κατσάνος, Ευαγγελίδης Ν., Ευαγγελίδης Κ., Ζιμπλιακίδης, Κοντογιάννης, Στάθης (40' λ.τρ.Ζήσης)
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.