Νέα διοίκηση και νέα αρχή στην ΑΕ Πραμάντων

29.10.2026 Αναγνώστηκε 76 φορές
Με την εκλογή νέας διοίκησης ξεκινά και μια νέα προσπάθεια ανασυγκρότησης της Αθλητικής Ένωσης Πραμάντων που βρίσκεται στην Γ’ Κατηγορία της ΕΠΣΗΠ. Η νέα διοίκηση, με πρόεδρο τον Τόλη Καραδήμα, σε ανακοίνωση αναφέρει ότι στόχος είναι ένα νέο ξεκίνημα πάνω σε υγιείς βάσεις.

 

Νέα διοίκηση και νέα αρχή στην ΑΕ Πραμάντων

Η νέα διοίκηση συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:
Πρόεδρος Απόστολος Καραδήμας, αντιπρόεδρος Ευάγγελος Ρούμπος, γενικός γραμματέας Αθανάσιος Σμύρης, ταμίας Παναγιώτης Ρούμπος, έφορος Όλγα Βάνα, γενικός αρχηγός Κωνσταντίνος Γκεσούλης, αναπληρωτής γραμματέας Στυλιανός Παπαθεοδώρου.

Η διοίκηση με ανακοίνωση επισημαίνει τα εξής:

«Η ανάληψη των καθηκόντων μας συμπίπτει με μια συνειδητή και βαθιά απόφαση: να γυρίσουμε σελίδα και να κάνουμε μια νέα, υγιή αρχή, στηριζόμενοι αποκλειστικά στις δικές μας δυνάμεις.

Κεντρικός πυλώνας και απόλυτη προτεραιότητα αυτής της προσπάθειας είναι τα παιδιά της περιοχής μας. Στόχος μας δεν είναι ο πρωταθλητισμός των μεταγραφών, αλλά η δημιουργία μιας ομάδας-οικογένειας, όπου οι νέοι του τόπου μας θα βρίσκουν διέξοδο, θα αθλούνται, θα διασκεδάζουν και θα εκπροσωπούν με περηφάνια το χωριό μας στα τοπικά γήπεδα.

Θέλουμε το γήπεδό μας να γεμίσει ξανά με ζωντάνια, χαμόγελα και ανθρώπους που αγαπούν τον τόπο τους.

Αυτή η προσπάθεια δεν ανήκει μόνο στα μέλη του ΔΣ, αλλά σε ολόκληρα τα Τζουμέρκα.

Καλούμε όλα τα παιδιά και τους νέους της περιοχής να πλαισιώσουν την ομάδα και να γίνουν οι πρωταγωνιστές αυτής της νέας εποχής.
Καλούμε τους συγχωριανούς, τους επαγγελματίες και τους φίλους του σωματείου να σταθούν δίπλα μας, να στηρίξουν την προσπάθεια των παιδιών μας και να γίνουν ο 12ος παίκτης μας στην κερκίδα.
Η πόρτα της ΑΕΠ είναι ανοιχτή για όλους. Ξεκινάμε με χαμόγελο, χαμηλούς τόνους και πολλή όρεξη για δουλειά».

Σχολιασμος