Στα χαρτιά θα πάρουν τα παιχνίδια με ΑΕ Γιάννενα και Κάστρο η Πεντέλη και η Δαφνούλα

02.06.2023 Αναγνώστηκε 1295 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Τελευταία αγωνιστική των Play Out στους δύο ομίλους ωστόσο οι ομάδες που έχουν σωθεί αποφάσισαν να μη κατέβουν να αγωνιστούν (δεν υπάρχουν πειθαρχικές ποινές) ωστόσο στον πρώτο όμιλο επηρεάζεται η βαθμολογία.

Στα χαρτιά θα πάρουν τα παιχνίδια με ΑΕ Γιάννενα και Κάστρο η Πεντέλη και η Δαφνούλα
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Στον πρώτο όμιλο λοιπόν η ΑΕ Γιάννενα που την προηγούμενη αγωνιστική κατέβηκε στον αγώνα με την Περίβλεπτο και νίκησε εξασφαλίζοντας μαθηματικά την παραμονή της δεν θα κατέβει στο αυριανό παιχνίδι με την Πεντέλη η οποία θα πάρει τους τρεις βαθμούς και θα φτάσει στους 30.

Από αυτή την εξέλιξη επηρεάζεται άμεσα η Κληματιά η οποία πρέπει να κερδίσει την Περίβλεπτο για να παραμείνει στην κατηγορία.

Στον δεύτερο όμιλο τα για την παραμονή τα πάντα κρίθηκαν την περασμένη αγωνιστική και έτσι το Κάστρο δεν θα κατέβει να αγωνιστεί με την Δαφνούλα η οποία θα πάρει το παιχνίδι με 0-3 στα χαρτιά.

Να τονίσουμε ότι αυτό που γίνεται τις τελευταίες αγωνιστικές με το κατεβαίνω στο ένα παιχνίδι δεν κατεβαίνω στο άλλο δεν τιμάει καμία από τις ομάδες και ίσως θα πρέπει η ΕΠΣΗΠ και η Επιτροπή Πρωταθλήματος τη νέα χρονιά να αναθεωρήσουν το πως θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα της Β κατηγορίας.

Σχολιασμος