Με το δεξί το Σταυράκι, 3-1 το Κρυφόβο στην πρεμιέρα(Video)

20.09.2026 Αναγνώστηκε 92 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

 Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα το Σταυράκι, επικρατώντας με 3-1 του Κρυφοβού στην πρεμιέρα, σε μία αναμέτρηση όπου οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, περισσότερη κατοχή και τις περισσότερες ευκαιρίες.

Με το δεξί το Σταυράκι, 3-1 το Κρυφόβο στην πρεμιέρα(Video)
Παππάς
Λευτέρης Παππάς

 Το Σταυράκι παρουσίασε καλό πρόσωπο, με τον Νικολάου να αποτελεί μόνιμη πηγή κινδύνου για την άμυνα των φιλοξενούμενων, έχοντας συμμετοχή στις περισσότερες επιθετικές προσπάθειες της ομάδας του.

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα, πάντως, ανήκε στο Κρυφόβο. Στο 4’ ο Ελέζι δοκίμασε το σουτ, χωρίς να καταφέρει να ανοίξει το σκορ. Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε με τον Νικολάου, το σουτ του οποίου πέρασε ελάχιστα άουτ.

Η υπεροχή του Σταυρακίου απέφερε καρπούς στο 21’. Ο Μπουζούρης με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους για το 1-0.

Παρά την κατοχή και τις ευκαιρίες του Σταυρακίου, το Κρυφόβο κατάφερε να βρει την ισοφάριση λίγο πριν από την ανάπαυλα. Στο 42’ ο Νγκομ βγήκε στην πλάτη της άμυνας και με ιδανικό πλασέ απέναντι στον τερματοφύλακα έκανε το 1-1, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο το Σταυράκι συνέχισε να πιέζει και στο 60’ ανέκτησε το προβάδισμα. Ο Νικολάου βρέθηκε μέσα στην περιοχή και αυτή τη φορά δεν αστόχησε, γράφοντας το 2-1. 

Οι γηπεδούχοι δεν αρκέστηκαν στο δεύτερο γκολ και κατάφεραν να «κλειδώσουν» τη νίκη με τρίτο τέρμα. Ο Νικολάου από εκτελεστής έγινε δημιουργός, δίνοντας την ασίστ στον Πάνου, ο οποίος με ωραίο σουτ στην κίνηση από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 3-1.

Έτσι, το Σταυράκι μπήκε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα, μετατρέποντας την υπεροχή και τις ευκαιρίες του σε μία δίκαιη νίκη, ενώ το Κρυφόβο, παρά το γεγονός ότι κατάφερε να απαντήσει στο πρώτο γκολ των γηπεδούχων, δεν μπόρεσε να ακολουθήσει στον ίδιο ρυθμό στο δεύτερο μέρος.

Διαιτησία:Τασιούλας(Διαμαντόπουλος-Μουστακλής)

Α.Ο. Σταυρακίου (Βλαχογιώργος): Πεπόνης, Θεοδωράκης, Κοντάκος(65’Πάνος), Καπατσέλης, Νικολάου(86’Μπίστας), Μποζούρης(80’Σοφιάς), Κουτσόγουλας(86’Πάνας), Βλαχογιώργος(86’Ντινάλεξης), Ζάγκας, Κρασόπουλος, Πέτρος.

Α.Ο. Κρυφοβού(Νάκας): Μαραγκός, Λέκκας(46’Σκλιβανίτης Δ.), Φετάχου, Ιωάννου, Κασκάνης, Τερροβίτης, Σκλιβανίτης(80’Τσιάλλιος), Ανδρούτσος, Ngom, Alijaj, Ελέζι(89’Κοτσιλιάτης).

 

Σχολιασμος