Έβγαλε ψυχή και πήρε τη νίκη, η Κατσικά 2-0 τον Θιναλιακό (video)

24.05.2023 Αναγνώστηκε 1519 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Σεφτέ στις νίκες έκανε στον 3ο όμιλο των μπαράζ ανόδου στη Γ΄ Εθνική η Θύελλα Κατσικάς, καθώς επικράτησε με 2-0 του Θιναλιακού για την 3η αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 5 βαθμούς.

Έβγαλε ψυχή και πήρε τη νίκη, η Κατσικά 2-0 τον Θιναλιακό (video)
Γιωτίτσας
Νίκος Γιωτίτσας

Οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Γκούρα ήταν συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο πλάνο του προπονητή τους καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, ήταν καλύτεροι από τον πρωταθλητή της ΕΠΣ Κέρκυρας και δίκαια πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στα μπαράζ μετά από δυο ισοπαλίες. Θανάσης και Κακαράντζας τα δυο γκολ του αγώνα, με δέκα παίκτες έπαιξε η Θύελλα από το 68’ λόγω αποβολής του Σκανδάλη.

Στο 15’ ο Σκανδάλης μπήκε στην περιοχή και με την έξοδο του τερματοφύλακα η μπάλα έφυγε άουτ.

Η Κατσικά συνέχισε να έχει τα ηνία στον αγώνα και στο 19’ μετά από κεραυνό του Σκανδάλη, η μπάλα βρήκε σε αμυντικό και με νέο σουτ ο Κακαράντζας έστειλε μόλις άουτ τη μπάλα.

Στο 21’ ο Αγόρας αστόχησε με σουτ και στο 35’ ο Διαμάντης μπλόκαρε σε σουτ του Κωστελέτου.

Το 1-0 ήρθε στο 36’ όταν μετά από αντεπίθεση, Γούλας σέντραρε και ο Θανάσης με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μέσα σε πανηγυρισμούς.

Στο 40’ ο Κωστελέτος με σουτ έστειλε τη μπάλα μόλις άουτ και στα επόμενα λεπτά ο Καλούδης μπλόκαρε σε σουτ των Θανάση και Κωσταμένα

Η Κατσικά ζήτησε πέναλτι στο 60' σε ανατροπή του Σκανδάλη από τον Πολύζο με τον διαιτητή να δίνει συνέχεια στο παιχνίδι.

Καλή στιγμή στο 63’ για τον Θιναλιακό με τον Πολύζο να αστοχεί με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Χατζηδημητρίου.

Στο 68’ αποβλήθηκε ο Σκανδάλης με δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο με τον παίκτη της Κατσικάς να ζητάει πέναλτι σε διπλό σπρώξιμο του Στέρεβ ωστόσο ο διαιτητής το θεώρησε θέατρο και έδειξε την κίτρινη στον παίκτη της Κατσικάς που ήταν η δεύτερη και έτσι αποβλήθηκε αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Ο Θιναλιακός στο 76 ΄άγγιξε την ισοφάριση με την ευκαιρία του Αρμένη που έστειλε τη μπάλα μόλις άουτ.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, η Θύελλα έβγαλε αντίδραση και έφτασε στο 2-0 στο 78’ όταν από ατομική ενέργεια, ο Κωσταμένας πάσαρε στον Κακαράντζα και εκείνος σκόραρε με πλασέ.

Στις καθυστερήσεις, μετά από ωραία κούρσα του Μελιγγιώτη, ο Δημητρακάκης σούταρε άουτ.

Διαιτησία: Αντωνίου (Δίχρης- Στεργιακούλης). Ελέγχεται για τις δύο φάσεις πέναλτι που ζήτησε η Κατσικά με τον Σκανδάλη όπου φαίνεται ο ποδοσφαιριστής της Θύελλας α ανατρέπεται και στις δύο περιπτώσεις.

Θύελλα Κατσικάς (Νίκος Γκούρας): Διαμάντης, Πετρίδης, Μελιγγιώτης, Νικολάου, Πάνος (73’ Κολιούσης), Πολυχρόνης, Σκανδάλης, Κακαράντζας (80’ Μπίζιος), Θανάσης (57’ Τσουμάνης), Κωσταμένας (80’ Κατσίφας), Γούλας (80’ Δημητρακάκης).

Θιναλιακός : Καλούδης, Τσιριγώτης (55’ Πάσχος), Πολύζος,Μουζακίτης, Χατζηδημητρίου, Αγόρας (46’ Μπάρκας), Κωστελέτος, Περέιρα, Αρμένης, Στέρεφ, Γιόνσον (46’ Φούκης).

Τα αποτελέσματα

Θύελλα Κατσικάς- Θιναλιακός 2-0

Αναγέννηση Άρτας- Θρίαμβος Λούρου 1-0

Αστραπή Μεσοποταμίας- Μεσολόγγι 0-1

Ρεπό: Άρης Φιλιατών

 

Η βαθμολογία

1.Αναγέννηση Άρτας 6

2.Θυελλα Κατσικάς 5,

3.Θιναλιακός 4 

4.ΑΕ Μεσολογγίου 4

5.Άρης Φιλιατών 2

6.Θρίαμβος Λούρου 2

7.Αστραπή Μεσοποταμιάς 0

 

H επόμενη αγωνιστική

ΑΕ Μεσολογγίου – Θρίαμβος Λούρου

Άρης Φιλιατών – Αστραπή Μεσοποταμιάς

Θύελλα Κατσικά – Αναγέννηση Άρτας

Ρεπό: Θιναλιακό

Σχολιασμος