Mοιρασιά (2-2) για Κρανούλα και Πρ. Περάματος (video)

12.03.2023 Αναγνώστηκε 790 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Ντέρμπι με τα όλα του ήταν το παιχνίδι της Κρανούλας με τη Προοδευτική Περάματος που έληξε με σκορ 2-2 στο πλαίσιο του Α’ ομίλου της Β’ Ερασιτεχνικής.

 

Mοιρασιά (2-2) για  Κρανούλα και Πρ. Περάματος  (video)
Γιωτίτσας
Νίκος Γιωτίτσας

Η Προοδευτική παρέμεινε στη τρίτη θέση με 32 βαθμούς και ετοιμάζεται για το εξ’ αναβολής ντέρμπι με τη Βουνοπλαγιά την ερχόμενη Τετάρτη. Η Κρανούλα είναι τέταρτη με 23 βαθμούς και στοχεύει να μπει στα play off.

Η Προοδευτική πατούσε καλύτερα στο πρώτο μέρος αλλά και στα πρώτα λεπτά της επανάληψης όπου δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες που είχε με αποτέλεσμα η Κρανούλα να κάνει την αντεπίθεσή της, να πετύχει την ολική ανατροπή αλλά το Πέραμα να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις.

Μόλις στο 10’ η Προοδευτική κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ζήση από τον τερματοφύλακα Σταυρόπουλο. Ο αρχηγός της Προοδευτικής το εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 0-1.

Στο 18’ ο Ζήσης αστόχησε με σουτ, ενώ στο 33’ ο Σταυρόπουλος είχε απάντησε σε σουτ από πλάγια του Μπισέλα. Πρώτη καλή στιγμή για την Κρανούλα στο 37’ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Μαχαίρας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 44’ ο Ζήσης έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ ο Σταυρόπουλος στο 45’ είπε όχι σε σουτ του Ρίζου.

Μεγάλη ευκαιρία για το Πέραμα χάθηκε στο 47’ όταν σε σουτ του Ζήση η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι, ενώ ο ίδιος παίκτης βρέθηκε σε θέση τετ α τετ στο 58’ αλλά ο Σταυρόπουλος απομάκρυνε τη μπάλα.

Με ασύλληπτο μακρινό σουτ ο Α. Μπαρέκος στο 63’ ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στο 75’ ήρθε η ολική ανατροπή στο σκορ.

Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Διαμάντης με πλασέ δεν μπόρεσε να σκοράρει και στη συνέχεια με σουτ ο Παντούλης Α. έκανε το 2-1 μέσα σε πανηγυρισμούς από τους γηπεδούχους.

Στη συνέχεια οι εκτελέσεις φάουλ από τους Ζήση και Μπάφα δεν είχαν ευτυχή κατάληξη για την ομάδα του Αγγέλη που ισοφάρισε σε 2-2 στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Μετά από βαθιά μπαλιά, ο Αχμέτ έκανε το σουτ απέκρουσε ο Σταυρόπουλος και με νέο σουτ ο Ζήσης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, πετυχαίνοντας και δεύτερο προσωπικό γκολ.

Διαιτησία: Xριστοφορίδης (Ευαγγέλου- Κολιοφούκας)

Κρανούλα: Σταυρόπουλος, Κυπριανός, Μπαρέκος Α, Παντούλης Α, Μπαρέκος Β (55’ Διαμάντης Α), Φαρμάκης, Μαχαίρας (70’ Αλεξίου), Γαβρίλας, Ανθόπουλος (87’ Ζώτος), Μπάγιας, Παντούλης Αθ (55’ Διαμάντης Ι).

Πρ. Περάματος: Νούτσος, Λαμπράκης (72’ Αθανασίου), Ρίζος, Μπάφας, Μπαρούτας, Κατσάνος, Στεφάνου, Ντόβας, Μπισέλας (78’ Λώλος), Ζήσης, Αχμέτ.

Σχολιασμος