Ευχαριστήριο ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα

09.05.2022 Αναγνώστηκε 286 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Η Ακαδημία κοριτσιών των Απειρωτάν με ανακοίνωση της ευχαρίστησε θερμά την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για τη φιλοξενία της ομάδας στον χθεσινό αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Ευχαριστήριο ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Οι ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ, ευχαριστούν από καρδιάς την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 που φιλοξένησε τις αθλήτριες της Αγωνιστικής Ομάδας και της Ακαδημίας Κοριτσιών των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ και φέτος στους αγώνες πρωταθλήματος της Super League.

Η τελευταία μάλιστα φιλοξενία συνοδεύτηκε από την εμφατική νίκη της ομάδας της Ηπείρου, απέναντι σε αυτή του ΠΑΟΚ, με 1-0 και με καταπληκτική εμφάνιση!

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 και ιδιαίτερα ο πρόεδρος κ. Χριστοβασίλης, είναι άξιοι επαίνων, γιατί όλη τη χρονιά φιλοξένησαν στους αγώνες του ΠΑΣ, συνολικά χιλιάδες νεαρούς αθλητές ακαδημιών, όλων των αθλημάτων, από όλη την Ήπειρο, αγόρια και κορίτσια, προσφυγόπουλα και παιδιά από ιδρύματα της ευρύτερης περιοχής. Με αυτό τον τρόπο έδωσαν χαρά σε χιλιάδες νέους ενώ γέμισε και το γήπεδο από παιδικές φωνές, χαρά και διασκέδαση. Και όλα αυτά χωρίς μεγάλες ανακοινώσεις και δηλώσεις εντυπωσιασμού.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για την κοινωνική προσφορά της στη νεολαία από τους ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ!

Σχολιασμος