Βραβεύσεις, εκδήλωση και φιλικό στην Ηλιόκαλη(video)

09.05.2022 Αναγνώστηκε 1008 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Παρουσία εκπροσώπων φορέων και πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου η Εκδήλωση που διοργάνωσαν από κοινού ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ηλιόκαλης και η ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟ Ηλιόκαλης στο Πνευματικό Κέντρο του χωριού. 

Βραβεύσεις, εκδήλωση και φιλικό στην Ηλιόκαλη(video)
Γιωτίτσας
Νίκος Γιωτίτσας

Λίγο το γεγονός πώς ο κόσμος είχε καιρό να βρεθεί σε διάφορες εκδηλώσεις, λίγο η γιορτινή ατμόσφαιρα με την άνοδο της Ηλιόκαλης στην Α' Ερασιτεχνική Κατηγορία έδωσαν ακόμη πιο πανηγυρικό τόνο στην εκδήλωση κατά την οποία έγιναν και βραβεύσεις τόσο σε μέλη της ομάδας της Ηλιόκαλης όσο και στους καλεσμένους Γιώργο Ντάσιο και Μανώλη Σκούφαλη μιας και η Θύελλα Ελεούσας ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα να παίξουν φιλικό το απόγευμα αλλά και να βρεθούν στην εκδήλωση.

Το παρών στην εκδήλωση από εκπρόσωπους της αυτοδιοίκησης έδωσαν ο Δήμαρχος Ιωαννιτών Μωυσής Ελισάφ, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου Βασίλης Γοργόλης, ο Αντιδήμαρχος Π.Ε. Παμβώτιδας Βασίλης Βλέτσας, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΙ Αριστείδης Μπαρτζώκας,  ο Δημοτικός Σύμβουλος Παμβώτιδας Ιωάννης Τσίμαρης, ενώ στην εκδήλωση ήταν και ο Παναγιώτης Γκόλιας από την ΕΠΣΗΠ. 

 Βραβεύσεις

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου Βασίλης Γοργόλης τίμησε τους αρχηγούς του ΠΑΟ Ηλιόκαλης Νότη Παππά και Σταύρο Τσιώνη ενώ αναμνηστικά μετάλλια από την ομάδα δόθηκαν για όλα τα μέλη της. Ο Β. Γοργόλης έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα, εξήρε το έργο του προπονητή Σωτήρη Δογορίτη και τη δουλειά που γίνεται συνολικά στην ομάδα.

Ο Δήμαρχος Ιωαννιτών Μωυσής Ελισάφ που τίμησε τον προπονητή Σωτήρη Δογορίτη έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα, ενώ ο εμβληματικός αρχηγός του ΠΑΣ και διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος στην Ελεούσα Γιώργος Ντάσιος ευχαρίστησε τον ΠΑΟ Ηλιόκαλης για την πρόσκληση και της συνεχάρη για την άνοδο.

Ο άμεσος συνεργάτης και γυμναστής της ομάδας Κώστας Κουτσούμπας τιμήθηκε από τον Αντιδήμαρχο Βασίλη Βλέτσα, ενώ ο Θωμάς Καννής που υπήρξε σύμβουλος σε θέματα στην ομάδα σε όλη τη χρονιά τιμήθηκε από τον Πρόεδρο ΔΕΥΑΙ Αρ. Μπαρτζώκα.

 "Η Ηλιόκαλη είναι το σπίτι μας"

Κατά την ομιλία του, ο προπονητής του ΠΑΟ Ηλιόκαλης Σωτήρης Δογορίτης αρχικά χαρακτήρισε κόσμημα για το γιαννιώτικο ποδόσφαιρο τους Γιώργο Ντάσιο και Μανώλη Σκούφαλη,  ενώ τόνισε πώς σύνθημα στην ομάδα είναι η φουλ θετική ενέργεια, επισημαίνοντας τις σχέσεις που αναπτύχθηκαν στα αποδυτήρια.

Ευχαρίστησε τον γυμναστή και συνεργάτη Κώστα Κουτσούμπα, τον Θωμά Καννή που ήταν κοντά στην ομάδα αλλά και χαρακτήρισε μέντορά του τον πρώην προπονητή του ΠΑΣ Γιάννινα Γιάννη Πετράκη.

 Φιλικό παρουσία παικτών ΠΑΣ Γιάννινα 

Το απόγευμα πριν να γίνει η εκδήλωση, δόθηκε φιλικό ανάμεσα στην Ηλιόκαλη και τη Θύελλα Ελεούσας, ενώ η μεγάλη έκπληξη που περίμενε όλους στο γήπεδο ήταν η παρουσία αρκετών παικτών του ΠΑΣ Γιάννινα. Συγκεκριμένα βρέθηκαν ο αρχηγός Γιάννης Κάργας, ο Γιούρι Λοντίγκιν, ο Στέφανος Σιόντης, ο Νώντας Παντελάκης, ο Ζήσης Καραχάλιος και ο Βασίλης Αθανασίου. 

279847352-742032377167003-7277451339116213272-n

Σχολιασμος