Πάνος: «Δουλέψαμε σκληρά όλη την εβδομάδα για αυτή τη νίκη» (video)

09.05.2022 Αναγνώστηκε 480 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Ο αρχηγός και σκόρερ του πρώτου γκολ της Κατσικάς Κώστας Πάνος στις δηλώσεις του μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα με τη Νέα Σελεύκεια τόνισε ότι η ομάδα δούλεψε σκληρά όλη την εβδομάδα για να επιτευχθεί αυτή η νίκη η οποία θα έχει αντίκρισμα εφόσον πάρουν και την Τετάρτη το τρίποντο στο παιχνίδι με το Ξηροβούνι.

Πάνος: «Δουλέψαμε σκληρά όλη την εβδομάδα για αυτή τη νίκη» (video)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δουλέψαμε σκληρά όλη την εβδομάδα με τον προπονητή μας και ήρθαμε εδώ για να αντιμετωπίσουμε τη Σελεύκεια και να πάρουμε τη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε 2-3 περιπτώσεις για να βάλουμε το γκολ αλλά δεν τα καταφέραμε. Στο ημίχρονο μπήκαμε στα αποδυτήρια μιλήσαμε με τον προπονητή, είπαμε ότι πρέπει να βάλουμε κάτω τη μπάλα, να παίξουμε στρωτό ποδόσφαιρο. Αυτό έγινε στο δεύτερο μέρος και έτσι ήρθαν τα δύο γκολ. Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να γιορτάσουμε αυτή τη νίκη σήμερα και να πάμε την Τετάρτη στο παιχνίδι με το Ξηροβούνι στην έδρα μας να κερδίσουμε γιατί τα παιχνίδια είναι πολύ δύσκολα και πρέπει να είμαστε σοβαροί».

Για το πώς βλέπει το ότι οι παίκτες αγωνίζονται ανά τρεις μέρες: «Είναι αναλόγως στον κάθε αθλητή. Σίγουρα προέχει πάντα η δουλειά μιας και όλοι μας είμαστε εργαζόμενοι, αλλά με σωστό προγραμματισμό μπορείς να προλαβαίνεις και τις προπονήσεις ώστε να μπορείς να είσαι αυτός που πρέπει μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Σχολιασμος