Γκούρας: «Κυριαρχήσαμε στον αγωνιστικό χώρο» (video)

08.05.2022 Αναγνώστηκε 375 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Ευχαριστημένος από την εικόνα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του στο σημερινό παιχνίδι δήλωσε ο προπονητής της Κατσικάς Νίκος Γκούρας τονίζοντας ότι η ομάδα του ήταν κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο και δίκαια έφτασε στη νίκη.

Γκούρας: «Κυριαρχήσαμε στον αγωνιστικό χώρο» (video)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Συγχαρητήρια στα παιδιά. Νομίζω ήμασταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο και κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι. Όμως λίγο το άγχος μέχρι να βρούμε τα πατήματα μας χάσαμε ένα ημίχρονο, ενώ είχαμε 2-3 ευκαιρίες να ανοίξουμε το σκορ δεν ήμασταν τόσο ουσιαστικοί. Στο ημίχρονο είπαμε με τα παιδιά να σοβαρευτούμε, δεν είναι αυτή η πραγματική μας εικόνα, μπορούμε να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Δεν είχαμε υπομονή στο παιχνίδι μας και ήμασταν ανυπόμονοι να βάλουμε τη μπάλα μπροστά με αποτέλεσμα να κάνουμε πολλές λάθος επιλογές. Αυτό διορθώσαμε στο δεύτερο ημίχρονο και νομίζω δίκαια και καθαρά κερδίσαμε ένα δυνατό αντίπαλο. Μετά το 0-2 πάλι βγήκαν σημάδια κόπωσης γιατί ξέραμε ότι αυτή η ομάδα την Τετάρτη είχε παίξει τον τελικό Κυπέλλου. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά, κοιτάμε παρακάτω. Ήταν τρεις βαθμοί που θέλαμε για αυτή τη δύσκολη πορεία που έχουμε και κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι».

Για το ότι δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση μιας και την Τετάρτη έχει παιχνίδι με την Α.Ε..Ξηροβουνίου: «Η προετοιμασία της ομάδας για το επόμενο παιχνίδι σίγουρα θα είναι ελλιπής γιατί δεν μπορούμε να έχουμε πολλές μονάδες προπονητικές για να βοηθήσουμε τα παιδιά. Είναι έτσι το πρόγραμμα που πρέπει να παίξουμε την Τετάρτη, αύριο να κάνουμε ένα χαλάρωμα. Θα μιλήσουμε με τα παιδιά, θα δούμε τον αντίπαλο και θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη».

Σχολιασμος