Βαρτζιώτης: «Αφιερωμένο στον κόσμο και τον Κατζιώτη» (video)

17.04.2022 Αναγνώστηκε 968 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο πρόεδρος της Κατσικάς Αλέξανδρος Βαρτζιώτης και στις δηλώσεις του δήλωσε χαρούμενος και περήφανος για αυτό που κατάφερε η ομάδα του, ανακοίνωσε ότι θα συνεχιστεί η συνεργασία με τον Νίκο Γκούρα, ενώ αφιέρωσε το πρωτάθλημα στον Μπάμπη Κατζιώτη που είχε υποβληθεί σε εγχείριση χιαστού και έχασε τη χρόνια.

Βαρτζιώτης: «Αφιερωμένο στον κόσμο και τον Κατζιώτη» (video)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος και πολύ περήφανος για την ομάδα, για τα παιδιά και για το συμβούλιο γιατί είναι πολύ δύσκολο κομμάτι για μια ομάδα όταν πέσει κατηγορία να μπορέσει να σταθεί στα πόδια της. Εμείς τα καταφέραμε αγωνιστικά και διοικητικά και καταφέραμε να φέρουμε και πάλι το χωριό στο γήπεδο».

Για το αν υπάρχει σχεδιασμός σε περίπτωση που ανέβει στη Γ’ Εθνική: «Η Κατσικά θα προσπαθήσει να πάει στη Γ’ Εθνική. Αν βάλεις την ιστορία της και τη δυναμική της η ομάδα πρέπει να πάει στη Γ΄ Εθνική. Κάνουμε τις κατάλληλες κινήσεις τώρα που είμαστε πρωταθλητές, να βρούμε τα χρήματα ώστε να πάμε την ομάδα εκεί που πρέπει να είναι. Αυτό είναι θέμα γενικού αρχηγού, τεχνικού διευθυντή και προπονητή, εμείς τα κεφάλια κάτω μαζεύουμε μανίκια και δουλεύουμε».

Για το αν θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία ο Νίκος Γκούρας: «Εννοείτε. Ταιριάζουν τα χνώτα μας, η φιλοσοφία μας και είναι ένα παιδί από το χωριό. Τον εμπιστευόμαστε και η χημεία μας είναι πολύ καλή».

Για το που αφιερώνει το πρωτάθλημα: «Στον κόσμο και τον Μπάμπη Κατζιώτη».

Σχολιασμος