Μετά βαΐων και κλάδων πρωταθλήτρια η Κατσικά (video)

17.04.2022 Αναγνώστηκε 1172 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας για την αγωνιστική περίοδο 2021-22 πανηγυρίζει η Θύελλα Κατσικάς η οποία την τελευταία αγωνιστική επικράτησε 3-2 της Κράψης και πήρε το πρωτάθλημα στην ισοβαθμία (15 βαθμούς) με την Καστρίτσα λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων.

Μετά βαΐων και κλάδων πρωταθλήτρια η Κατσικά (video)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Είναι γεγονός ότι η Θύελλα έκανε πραγματικά έναν άθλο στη διαδικασία των play off αφού ξεκίνησε με 0 βαθμούς γνώρισε την 1η αγωνιστική την ήττα από την Καστρίτσα και η διαφορά πήγε από την Καστρίτσα και την Κράψη στους πέντε, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Γκούρα κατάφεραν και ανέτρεψαν κάθε προγνωστικό και με ένα ντεμαράζ πέντε νικών σε ισάριθμα παιχνίδια πήραν δίκαια το πρωτάθλημα.

Στο παιχνίδι με την Κράψη η ομάδα της Κατσικάς ήταν αυτή που ήθελε το τρίποντο μπήκε δυνατά μέσα στο παιχνίδι και κατάφερε στο 31’ να ανοίξει το σκορ με τον Κατσίφα, ενώ στο 34’ «καθάρισε» το ματς με τον Κοντογιάννη να κάνει το 2-0.

Ο Κοντογιάννης στο 38’ με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μια τυπική διαδικασία με τους γηπεδούχους να ρίχνουν τους ρυθμούς και αυτό συνέβαλε ώστε η Κράψη αρχικά να μειώσει σε 3-1 στο 52’ με κεφαλιά του Νούγια ενώ στο 83’ ο Μαργιόλας διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Με το σφύριγμα της λήξης διοίκηση, προπονητής, παίκτες και φίλαθλοι έγιναν ένα κουβάρι πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του πρωταθλήματος ενώ τα πανηγύρια μεταφέρθηκαν και στην πλατεία του χωριού όπου οι ποδοσφαιριστές γνώρισαν την αποθέωση.

Η Κατσικά μετά τις διακοπές του Πάσχα θα δώσει τον αγώνα για το Super Cup με την Κράψη και στις 8 Μαΐου ξεκινάνε τα παιχνίδια μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄Εθνική με πρώτο αντίπαλο εκτός έδρας την πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Θεσπρωτίας.

Διαιτησία: Νέος (Διαμάντης Λ.-Τσάντας).

Κατσικά: Καραμάνη, Ψαρράς, Μελιγγιώτης, Λισγάρας Ε. (51’ Καζαντσίδης), Πάνος, Πολυχρόνης, Γούλας, Τσουμάνης (54’ Μαρούλης), Κοντογιάννης (54’ Ζήκος), Κατσίφας (41’Λισγάρας Ε.), Βαρτζιώτης (73’ Σκούφης).

Κράψη: Σταυρόπουλος, Μαρμούτας (46’ Λεοντίδης), Τσάγκας, Τσίος, Τζίμας (46’ Κωνσταντινίδης), Τσάνης, Τσουμάνης, Γεωργιάδης, Μαργιόλας, Νούγιας, Χριστακόπουλος.

Σχολιασμος