Μαρούλης :«Αφιερωμένο στον πατέρα μου» (video)

17.04.2022 Αναγνώστηκε 1038 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Μετά το τέλους του αγώνα με την Κράψη και την επίσημη κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α ερασιτεχνικής κατηγορίας, μας μίλησε ένα εκ των αρχηγών της Θύελλας Κατσικάς, ο Γιώργος Μαρούλης, δηλώνοντας πως αν και ξεκίνησαν χωρίς βαθμούς στο μίνι ειδικό πρωτάθλημα, τελικά πήραν αυτό που άξιζαν, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο που αφιερώνει αυτό το τρόπαιο, που δεν είναι άλλος από  τον πατέρα του, ο οποίος δεν βρίσκεται πια στην ζωή.

Μαρούλης :«Αφιερωμένο στον πατέρα μου» (video)
Σιώλου
Αγγελική Σιώλου

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για το πως αισθάνεται για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος:

«Καταρχήν να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Περάσαμε μια πολύ δύσκολη χρονιά, είχαμε τραυματισμούς και λόγω κόβιντ, και κάποια παιδιά δεν έχουν επανέλθει ακόμα. Οι παίκτες έδωσαν σε όλη την φετινή χρονιά τον καλύτερό τους εαυτό, ξεκινήσαμε με μείον δύο βαθμούς, φτάσαμε την πρώτη αγωνιστική να είμαστε στο μείον πέντε από τον τίτλο, και μας είχαν όλους ξεγραμμένους. Όλη αυτή την περίοδο των πλεί οφ, κάναμε καθημερινά προπονήσεις και προετοιμαστήκαμε κατάλληλα και πήραμε αυτό που αξίζουμε στο τέλος».

Για το πρώτο παιχνίδι με την Καστρίτσα και την ήττα τους και το αν τους πείσμωσε:

«Πιο πολύ αυτό, γιατί μετά από αυτό το 4-3, μας είχαν όλους ξεγραμμένους, δεν πίστευαν ούτε καν πως θα τερματίσουμε δεύτεροι, ήμαστραν στο μείον πέντε και ήταν σχεδόν ακατόρθωτο. Τα βάλαμε κάτω και είπαμε ή θα κάνουμε το 5 στα 5 ή θα πάμε για 4 στα 5 και θα χάσουμε το πρωτάθλημα. Εν τέλει δείξαμε ότι ήμασταν οι καλύτεροι και δίκαια κατακτήσαμε το πρωτάθλημα.

Για το που αφιερώνει αυτό το πρωτάθλημα:

«Το αφιερώνω στον πατέρα μου, τον οποίο ξέρετε πως τον έχω χάσει και σε όλον αυτόν τον κόσμο».

Σχολιασμος