Αιφνίδια παραίτηση Μαρκαριάν

21.07.2015 Αναγνώστηκε 1291 φορές

Τα προβλήματα στην Εθνική ομάδα που ξεκίνησαν τον περασμένο Σεπτέμβριο δεν λένε να σταματήσουν.

Εδώ και λίγα λεπτά το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν έχει προπονητή μιας και ο Σέρχιο Μαρκαριάν υπέβαλε την παραίτηση του.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός που διαδέχτηκε τον Κλαούντιο Ρανιέρι στον γαλανόλευκο πάγκο και κοουτσάρισε την Εθνική σε τρείς αναμετρήσεις αιφνιδιαστικά πριν λίγο ανακοίνωσε ότι παραιτείται από την επίσημη αγαπημένη.

Στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα του ο Μαρκαριάν ζήτησε συγγνώμη από τους Έλληνες φιλάθλους για τα ανεπιτυχή αποτελέσματα επι των ημερών του τονίζοντας ότι ήταν δύσκολη η απόφαση του αυτή.

Ο 71χρονος τεχνικός ευχαρίστησε τους παίκτες, τον κόσμο, την ΕΠΟ και τους συνεργάτες του, όπως και τα ΜΜΕ για τον σεβασμό τους απέναντι του.

Αναλυτικά τα αποχαιρετηστήρια λόγια του Σέρτζιο Μαρκαριάν:

«Ήρθα στην Ελλάδα για την Εθνική ομάδα σε μία κρίσιμη στιγμή. Ανέλαβα μία δύσκολη δουλειά. Ευχαριστώ τον Θεό για την ευκαιρία που μου έδωσε. Έκανα την προσπάθεια μου και από την ημέρα που ήρθα εργάζομαι πολλές ώρες με μεγάλη αγάπη για τη δουλειά που κάνω. Η Εθνική ομάδα έδειξε μέσα στο γήπεδο τη δουλειά μας.

Ζητώ συγνώμη από τους Έλληνες φιλάθλους, διότι τα αποτελέσματα στους αγώνες μας δεν ήταν τόσο καλά. Τώρα παίρνω μία δύσκολη απόφαση. Τελειώνω τη συνεργασία μου με την Εθνική Ομάδα. Ευχαριστώ πολύ τους παίκτες, τον κόσμο, την ΕΠΟ και τους συνεργάτες μου στην Ομοσπονδία, καθώς επίσης τα ΜΜΕ για τον σεβασμό που έδειξαν προς το πρόσωπό μου».

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος της ΕΠΟ δεν θα κάνει δεκτή την παραίτηση του Ουρουγουανού τεχνικού και τον στηρίζει στο έργο του.

Πλέον μένει να δούμε τι μέλλει γενέσθαι στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και ποιος θα αναλάβει τελικά να καθοδηγήσει την Εθνική ομάδα στα προκριματικά του Μουντιάλ του 2018 εκεί που το έργο αναμένεται δυσκολότερο μετά την παταγώδη αποτυχία στα προκριματικά του Euro 2016 και την μη παρουσία της Γαλανόλευκης στα γήπεδα της Γαλλίας το επόμενο καλοκαίρι.

Σχολιασμος