Προβάδισμα τίτλου η Μπαρτσελόνα, 2-1 την Ρεάλ (video)

22.03.2015 Αναγνώστηκε 983 φορές

H Mπαρτσελόνα αναδείχθηκε νικήτρια στο μεγάλο clasico του ισπανικού ποδοσφαίρου, που διεξήχθη την Κυριακή στο Καμπ Νου για την 28η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Οι «μπλαουγκράνα» επιβλήθηκαν με 2-1 της Ρεάλ Μαδρίτης και αύξησαν στους τέσσερις βαθμούς τη μεταξύ τους διαφορά, αποκτώντας με αυτό το τρίποντο πλεονέκτημα έναντι της βασίλισσας στη μάχη του τίτλου.

Oι Καταλάνοι άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Ματιέ στο 19', ωστόσο στο 31' ισοφάρισε για τη «βασίλισσα» ο Ρονάλντο, ο οποίος είχε δοκάρι στο 12'.

Στο 40ο λεπτό η ομάδα του Αντσελότι πέτυχε γκολ αλλά ακυρώθηκε, καθώς ο «CR7», ο οποίος έδωσε την κεφαλιά-πάσα στον Μπέιλ, ήταν οριακά οφσάιντ, όταν δέχτηκε την μπάλα.

Στο 56ο λεπτό ο Σουάρες έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην Μπαρτσελόνα διαμορφώνοντας το 2-1, το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Γκολ: 19' Ματιέ (Μπαρτσελόνα), 31' Ρονάλντο (Ρεάλ), 56' Σουάρες (Μπαρτσελόνα)

Δοκάρια: 12' Ρονάλντο (Ρεάλ)

Μπαρτσελόνα (Λουίς Ενρίκε): Μπράβο, Άλμπα, Πικέ, Ματιέ, Άλβες, Μαστσεράνο, Ράκιτιτς (76' Μπουσκέτς), Ινιέστα (80' Τσάβι), Νεϊμάρ (85' Ραφίνια), Μέσι, Σουάρες.

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Κασίγιας, Μαρτσέλο, Πέπε (73' Βαράν), Ράμος, Καρβαχάλ, Κρόος, Μόντριτς (88' Λούκας Σίλβα), Ίσκο (80' Χεσέ), Μπέιλ, Ρονάλντο, Μπενζεμά.



Σχολιασμος