Καραγκούνης: «Θα βελτιωθεί η Εθνική»

04.11.2014 Αναγνώστηκε 964 φορές

Την  άποψη πως η Εθνική Ελλάδας θα διορθώσει τα κακώς κείμενα των πρώτων αγώνων για τα προκριματικά του EURO 2016 και θα καταφέρει να αλλάξει τα δεδομένα, εξέφρασε ο Γιώργος Καραγκούνης.

Ο πρώην αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, μίλησε στην Independent, τονίζοντας πως η ομάδα έχει ποιότητα, αλλά θα πρέπει να βρει πάλι την νοοτροπία της και τον χαρακτήρας της. Επίσης ανέφερε πως έχει πίστη στους παίκτες και τον προπονητή.

«Δεν αρχίσαμε καλά, αλλά έχω πίστη στην ομάδα και τον προπονητή. Υπάρχει πολύ ταλέντο στην Εθνική, ωστόσο θα πρέπει να ανακτήσουμε τον χαρακτήρα και τη νοοτροπία που είχαμε, γιατί η ποιότητα δεν είναι πάντα αρκετή», δήλωσε.

«Αυτό που έγινε το 2004 ήταν φανταστικό, κανείς δεν το περίμενε. Ήταν η μεγαλύτερη έκπληξη. Όμως τα τελευταία δέκα χρόνια φτάσαμε σε ένα απίστευτα υψηλό επίπεδο και ήμασταν τακτικά παρόντες στις μεγάλες διοργανώσεις», πρόσθεσε.

Παράλληλα, μιλώντας σε βρετανική εφημερίδα δεν θα μπορούσε να μη ρωτηθεί και για την πετυχημένη του θητεία στη Φούλαμ. «Η αγάπη που εισέπραξα από τους φιλάθλους θα έχει πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Πάντα θα κρατώ αυτές τις αναμνήσεις μέσα μου και δεν θα ξεχάσω την αφοσίωσή τους», ανέφερε.

Όσο για τους λόγους που ο Φέλιξ Μάγκατ απέτυχε είπε: «Δεν ήταν έτοιμος για ένα τέτοιο βήμα. Είχε διαφορετικές πεποιθήσεις και του ήταν δύσκολο να προσφέρει στην ομάδα. Οι μέθοδοί του δεν βοήθησαν, αλλά τα πράγματα ήταν ήδη δύσκολα όταν ήρθε».

Σχολιασμος