Στα Χανιά το φιλικό Ελλάδα - Σερβία

24.10.2014 Αναγνώστηκε 915 φορές

Μπορεί το «Καραϊσκάκη» να αποτελεί την μόνιμη έδρα της Εθνικής μας ομάδας τόσο για τα επίσημα όσο και για τα φιλικά παιχνίδια, αλλά το επικείμενο φιλικό παιχνίδι της Γαλανόλευκης με αντίπαλο την Σερβία στις 18 Νοεμβρίου πάει επαρχία.

Συγκεκριμένα η φιλική αναμέτρηση με τους Σέρβους θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά στο Δημοτικό Γήπεδο των Περιβολίων που είναι και η έδρα του Πλατανιά. Μια πολύ καλή κίνηση δεδομένου ότι ο κόσμος της επαρχίας διψάει για να δει από κοντά την Εθνική ομάδα, πόσω μάλλον στην πόλη των Χανίων όπου κατοικοεδρεύει ο Γαλανόλευκος Φάρος που αποτελεί τον πιο δραστήριο συνδέσμο φίλων του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Έτσι δίνεται η δυνατότητα στους φίλους της πρωταθλήτριας Ευρώπης 2004 που κατοικούν στα Χανιά και τις γύρω περιοχές να παρακολουθήσουν από κοντά την Εθνική ομάδα.

Αναλυτικά και η σχετική ανακοίνωση από την ΕΠΟ:

«Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 18 Νοεμβρίου η Εθνική Ανδρών θα δώσει φιλικό αγώνα με την αντίστοιχη της Σερβίας στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων. Περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο παιχνίδι θα δοθούν όταν αυτές οριστικοποιηθούν, κατόπιν των επαφών μεταξύ των δύο ποδοσφαιρικών ομοσπονδιών».

Σχολιασμος