Φιλικό με Σερβία η Εθνική στις 18/11

17.10.2014 Αναγνώστηκε 869 φορές

Το φιλικό της Εθνικής Ελλάδας με την Ρωσία που είχε προγραμματιστεί ακυρώθηκε, ωστόσο η ΕΠΟ κινήθηκε γρήγορα και έκλεισε νέο, αυτή την φορά με την Σερβία στις 18 Νοεμβρίου στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ένας αγώνας που είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Κλαούντιο Ρανιέρι να δοκιμάσει πράγματα και να βάλει μερικά ακόμα συμπεράσματα για τους παίκτες που έχει στην διάθεσή του, ώστε να διορθωθούν τα κακώς κείμενα της ομάδας.

Η Εθνική Ομάδα δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Γαλλίας, αφού έχει δυο ήττες και μια ισοπαλία στα τρία πρώτα ματς και ο Ιταλός είναι αναγκασμένος να αλλάξει άρδην την κατάσταση και άμεσα μάλιστα.

Πάντως το φιλικό με την γείτονα χώρα είναι «επικίνδυνο» και δεν θα πρέπει να θεωρείται βέβαιη η διεξαγωγή του, όπως αναφέρει και η εφημερίδα SportDay. Τα επεισόδια που προκλήθηκαν κατά την διάρκεια του αγώνα της Σερβίας με την Αλβανία έχουν «τρομάξει» τους παράγοντες της ΕΠΟ, οι οποίοι θέλουν να διασφαλίσουν την τάξη.

Το σημαντικό πρόβλημα είναι οι πολλοί Αλβανοί μετανάστες που κατοικούν στην χώρα μας και ενδέχεται να δημιουργήσουν προβλήματα στην διεξαγωγή του αγώνα. Σίγουρα θα πρέπει να υπάρξει τεράστια προσοχή και τα μέτρα ασφαλείας θα είναι μεγάλα, ώστε να μην συμβεί.

Σχολιασμος