Στήριξη σε Ρανιέρι, νέα συνάντηση με Σαρρή

15.10.2014 Αναγνώστηκε 842 φορές

Η απογοήτευση είναι δεδομένη στις τάξεις της ΕΠΟ για τη νέα ήττα της Εθνικής, αλλά προς το παρόν στηρίζεται ο προπονητής, Κλάουντιο Ρανιέρι. Συνάντηση και με τον Γιώργο Σαρρή.

Στην ΕΠΟ υπάρχει απογοήτευση και προβληματισμός για τη νέα ήττα της Εθνικής και από την κακή εμφάνιση απέναντι στη Βόρεια Ιρλανδία. Η ομάδα έχει ένα πόντο σε τρία ματς και ακόμα δεν έχει αποκτήσει αγωνιστική ταυτότητα.

Παρ' όλα αυτά όμως, η Ομοσπονδία στηρίζει τον προπονητή και περιμένει να αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο στη συνέχεια και η "γαλανόλευκη" να μπει επιτέλους σε νικηφόρα τροχιά.

Βέβαια, άπαντες θέλουν να δουν πρόοδο και το παιχνίδι με τα Νησιά Φερόε είναι κομβικό, όπως φυσικά και εκείνα που έπονται. Ο Ρανιέρι κρίνεται, δεν είναι στο απυρόβλητο, αλλά οι άνθρωποι που τον επέλεξαν, προς το παρόν βάζουν "πλάτη" και είναι στο πλάι του. Μένει να δούμε για πόσο...

Συνάντηση Ρανιέρι - Σαρρή

Εξάλλου, μετά τον αγώνα υπήρξε συνάντηση ανάμεσα στον προπονητή και τον πρόεδρο της ΕΠΟ, με τους δυο άνδρες να τα λένε για 15-20 λεπτά και να καταλήγουν ότι αυτό που χρειάζεται τη δεδομένη στιγμή, είναι ψυχραιμία και ηρεμία για την συνέχεια των προκριματικών του EURO.

Πηγή:inews.gr

Σχολιασμος