Νίκη, αλλιώς χάνεται

14.10.2014 Αναγνώστηκε 854 φορές

Νίκη και μόνο νίκη είναι το σύνθημα που επικρατεί στο στρατόπεδο της Εθνικής Ελλάδος για το σημερινό παιχνίδι (21:45, ΝΕΡΙΤ, ΟΤΕSPORT1HD) με αντίπαλο την πρωτοπόρο του ομίλου Β. Ιρλανδία στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της προκριματικής φάσης του Euro 2016.

H Ελλάδα μετά από δύο αγώνες έχει μόνο έναν βαθμό και βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Η νίκη στο σημερινό παιχνίδι αποτελεί επιβεβλημένη ανάγκη, ειδάλλως αρνητικό αποτέλεσμα αν έρθει πιθανότατα να την μπλέξει σε περιπέτειες.

Οι τρεις βαθμοί αποτελούν βασική προτεραιότητα για τους διεθνείς μας, έτσι ώστε να μπορέσουν να αναριχχηθούν πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και να κρατήσουν ζωντανές τις ελπίδες για πρόκριση στην τελική φάση.

Αναφορικά με τον καταρτισμό της ενδεκάδας, όλα δείχνουν πως στο βασικό σχήμα θα υπάρξουν αλλαγές σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στην Φινλανδία.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Καρνέζης, ο οποίος μπροστά του - από δεξιά προς αριστερά – τους Τοροσίδη, Παπασταθόπουλο, Μανωλά και Σταφυλίδη.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Τζιόλης , με τους Μανιάτη και Μάνταλο. Την τριάδα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Σαλπιγγίδης, Καρέλης και  Αθανασιάδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Γλύκος, Βύντρα, Μόρας, Γιαννούλης, Φορτούνης, Μήτρογλου, Σκόνδρας, Σαμαράς και Σάμαρης.

Σχολιασμος